Böyle rezalet olamaz ya.
Manisa gibi sözde büyükşehirde trafik felç, sebep; yarım saat yağan yağmur.
Azıcık yağmurda herkes arabasına koşuyor, tamam toplum olarak bizde de hata var ama allah aşkına bu yağmur Almanya'da, İngiltere'de hergün yağıyor. Bırakın taşmaları, birikim bile olmuyor. Bakıyorum sabah elinde şemsiyesi ile gitmek isteyen vatandaş arabaların sıçrattığı sudan kaçmak için türlü hareketler yapıyor. "Yol yapanlar" bari yaptığınızın hakkını verin de müteahhide bir hesap sorun ama nerde... Aynı adam devletin kaymağından aksırıp tıksırıncaya kadar yemeye devam ediyor. Bu nedir arkadaş bu kadar az hizmet karşılığında niye vergi topluyor neden bu insanları koyun yerine koyuyorsunuz ya siz sıkılmadınız mı sürünüzün her gün başka başka çileler çekmesinden. Dayım bir kuzusu kaybolsa yana yakıla arar durur dağda, çobanlığın bari hakkını verin. Lanet olsun artık kabullenişimize. Kelimelerin burdan sonrası küfüre gidecek. Susayım.
Hawking ile raportaj yapıyolardı anlattığı hikayede; insanlar yapay zeka geliştiriyorlar ve sordukları soru "tanrı var mı?" yapay zekada dururmu yapıştırmış cevabı "artık var" şaka bir yana Elan Musk ın dediği gibi yapay zeka kontrollü geliştirmeli çünkü fiziki birşey değil. Simcity oynayan yapay zeka güzel olurduHer zaman söylüyorum, Dünyanın başına çok güçlü süper bir yapay zeka getirilmeli. İnsani şehvet ve hırslara sahip olmayan mantıkla çalışan bir yapay zeka , tüm dünyanın refah seviyesini yükseltebilir. Bu durum belediyeler içinde geçerli..
Ortamlarda: Petrolhead im motor sesini duyduğumda pistonlara çekilen benzini duyarım@DouglasAdams doktor bey herkese yazmışsın bana yazmamışsın qırdığın o qalbi yerine qoy Lütfen.s.s
Hyr istmyrm artq çok qeç.s.sOrtamlarda: Petrolhead im motor sesini duyduğumda pistonlara çekilen benzini duyarım
İç ses: Ağzımdan egzos sesi yapam,tidiay desege caddy e binem,kafamı camdan sarkıtam
Hafif arabaya geniş lastik takmak herzaman iyi sonuc vermeyebilir(yağmur-kar)Herkes burdayken bi soru sormak istiyorum clio 2 symbol 1.5 dizele 205 50 15 taksak saçma durur mu orjinali 175 65 14
Janta vereceğin parayı sakla, zamanı geldiğinde arabanın bakımları için kullanırsın. Yada pikniğe geziye giderken yakıt parası yaparsın. Ne güzel araban var, janta lastiğe para yatırcam dersen o zaman 4 teneke jant ve üstüne 4 adet set halinda kışlık lastik al. Kışın aklın karda buzda kalmasın. Bana göre boş iş senin büyük lastik alman . Aynı ölçüde lastik kullanıyorum. Okadar şanslıyızki, piyasadaki en ucuz lastik ebadı. yarılsa patlasa ucuz ucuz alıp takarız.Herkes burdayken bi soru sormak istiyorum clio 2 symbol 1.5 dizele 205 50 15 taksak saçma durur mu orjinali 175 65 14
o ayakkabının nasıl öyle fırladığını hala anlamış değilim
Tır şoförü bi tanıdık bedava lastik getirecek. Benim tek masrafım 4 sac jant. Arabadan çıkan 14 sac jantlari da satacağıma göre aslında bi masrafım yok.Janta vereceğin parayı sakla, zamanı geldiğinde arabanın bakımları için kullanırsın. Yada pikniğe geziye giderken yakıt parası yaparsın. Ne güzel araban var, janta lastiğe para yatırcam dersen o zaman 4 teneke jant ve üstüne 4 adet set halinda kışlık lastik al. Kışın aklın karda buzda kalmasın. Bana göre boş iş senin büyük lastik alman . Aynı ölçüde lastik kullanıyorum. Okadar şanslıyızki, piyasadaki en ucuz lastik ebadı. yarılsa patlasa ucuz ucuz alıp takarız.
Abi sağdaki horoz biblosunu denizliden mi almıştınız
Hediye geldi komşumuz dan Denizli'ye gitmişti oradan getirmisAbi sağdaki horoz biblosunu denizliden mi almıştınız
Peki ya benOrtamlarda: Petrolhead im motor sesini duyduğumda pistonlara çekilen benzini duyarım
İç ses: Ağzımdan egzos sesi yapam,tidiay desege caddy e binem,kafamı camdan sarkıtam