Maşukiye'de yeşillik görüp soluklanayım dersen haberim olsun
Eşim de iş çıkışı geldi burda buluştuk, devam edicez inşallah alışveriş i bitirebilirse ))
1 saate çıkabiliriz diye umuyorum ))
Yol üstünde misin ?
Maşukiye'de yeşillik görüp soluklanayım dersen haberim olsun
Maşukiye merkezdeyim =) Eğer otoyola sapancadan girecek olursanız yol üstü olurum. O yüzden böyle yeşillik mola gibi şeyler düşünürseniz diye özellikle belirttim. =)Eşim de iş çıkışı geldi burda buluştuk, devam edicez inşallah alışveriş i bitirebilirse ))
1 saate çıkabiliriz diye umuyorum ))
Yol üstünde misin ?
Balıkesir'in kupası mı varmış?
Maşukiye merkezdeyim =) Eğer otoyola sapancadan girecek olursanız yol üstü olurum. O yüzden böyle yeşillik mola gibi şeyler düşünürseniz diye özellikle belirttim. =)
Varmış https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/balikesirsporda-zeefuik-aciklamasi-40309940Balıkesir'in kupası mı varmış?
Asfaffaag bu ne ya...Ekli dosyayı görüntüle 9773
Ona birşey dediğim yok doğrudur da foto absurd olmuş..Hatay medeniyetler sofrasının yemekleri güzeldir. Eskiden Nusret'in en büyük rakibi idi.
Hatay medeniyetler sofrasının yemekleri güzeldir. Eskiden Nusret'in en büyük rakibi idi.
240 verdim bostu depo zaten
Aynen valla 240 a fullendi ama normalde kac olmali c segmentindeSenin depoda mı küçük? Benimki de 45 Lt
Titanyum kullanilmis mi cam safir mi
Benimki fakir koleksiyonuTürkiye'de saat koleksiyonunda Cem Yılmaz 1 sen 2ymişsin öyle diyolar
Söz konusu fotoğrafla hiçbir ilgim yoktur. Beni yıpratma amaçlı sistemli bir çalışma yürütülmektedir. Kamuoyunun buna alet olmamasını önemle rica ederim.