İyi gaçıyor heeeÇok zevkli özellikle düşük devirde atkinson çevirme yüksek devirde otto çevirme ve su-hava soğutmalı intercoolerla aşırı keyifli oluyor kaptanım anlatması.Ballandıra ballandıra 1193 cc diyorum keyfe bak.
İyi gaçıyor heeeÇok zevkli özellikle düşük devirde atkinson çevirme yüksek devirde otto çevirme ve su-hava soğutmalı intercoolerla aşırı keyifli oluyor kaptanım anlatması.Ballandıra ballandıra 1193 cc diyorum keyfe bak.
6 litrenin aşağısını görmüşlüğüm var ama akıcı yol lazım. Trafiğe göre yine iyi 8.1Kanka bu benzin fiyatlarından kovalamacayı bırakıp bir kafeye çekip tavla nargile yapmak daha ucuza gelecek.Yalnız tfsifsdj dsgli olmasına rağmen fazla gibi.Trafikte çok kalıyon galiba?
Ogrenci adamin toyotasi oluyorda 1.6 mi olmuyorAhh ahh öğrenci adama ciğer diyorsun.Napayım 1,6 alıp lpg mi takayım...
O yüzden sordum İstanbul trafiğinde ne ne yakar bilemiyorum.Eyvalla6 litrenin aşağısını görmüşlüğüm var ama akıcı yol lazım. Trafiğe göre yine iyi 8.1
İyi gidiyor. Downhill demi yaptın bu hızı [emoji23][emoji23][emoji23]Çok zevkli özellikle düşük devirde atkinson çevirme yüksek devirde otto çevirme ve su-hava soğutmalı intercoolerla aşırı keyifli oluyor kaptanım anlatması.Ballandıra ballandıra 1193 cc diyorum keyfe bak.
Lexus kullanıyorum sanki hı.. Kaptanım Toyota kullanıyorum daddy cool falan.Capon falan VAG killer falanOgrenci adamin toyotasi oluyorda 1.6 mi olmuyor
Bir alfa iki mazda ikiside tasarimda efsane yaBu nedir ya.
1.2Lexus kullanıyorum sanki hı.. Kaptanım Toyota kullanıyorum daddy cool falan.Capon falan VAG killer falan
Down hill değil vallahi.İzmir'i bilen bilir Pınarbaşı-Ege üniversitesi arasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Down hill de çekim yapmam.Apaçisi çokİyi gidiyor. Downhill demi yaptın bu hızı [emoji23][emoji23][emoji23]
tamam Senden daha az vergi ve yakıt veriyorum diye bu sinirin tamam
Vergim muhtemelen senden daha az canisitamam Senden daha az vergi ve yakıt veriyorum diye bu sinirin tamam
O kadar eski mi yaVergim muhtemelen senden daha az canisi
Abi yakıttan onu da kapatırVergim muhtemelen senden daha az canisi
1.2 ye ben vergi vermemO kadar eski mi ya
Valla sehir disinda ondan cok rahat az yakarimda sehir icinde de az yakarim 1.2 den ya binerim otobusume misAbi yakıttan onu da kapatır
Neredeyse motor koymayacaklarmış kaptan1.2 ye ben vergi vermem
Valla sehir disinda ondan cok rahat az yakarimda sehir icinde de az yakarim 1.2 den ya binerim otobusume mis
5 kişi binince rampada inip yürüyorlarmışNeredeyse motor koymayacaklarmış kaptan
Benim micrada 4 kisi yokusta kalmisligim var ciddi ciddi5 kişi binince rampada inip yürüyorlarmış
Valla 1.0 1.2 i ih 1.4 lere yeni alismaya basladim benNeredeyse motor koymayacaklarmış kaptan