Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peugeot 107 dışında ciğeri yetmeyip çıkamama durumuyla karşılaşmadım. Tek sorun patinaj. Bagajda mal yüklü araç ile beşiktaşın ara sokaklarında çok gitmişliğim var kullandığım her araç düzde farklı ama yokuşta aynı :) . Hepsi önden çekiş ve hepsindede arkada yük olduğu için ön tekerin üzerinde ağırlık kalmayıp patinaja düşüyor. Peugeot 107 ile 4 kişi kayak ve tüm takımlarla çıkmaya çalışmıştık ondada haklıydı :)

Günaydın arkadaşlar,
1,2 manual Aytene terfi etmek istiyorum. Artık benzin yakacak kadar zengin, Otomatik kullanamyacak kadar fakir hissediyorum kendimi. Hesap cüzdanım 4ncü silindirin boğazını doyuracak kadar rahatladı. Benzin ile LPG arasında 3/1 tasarruf farkında pek önemi yok.
Hedef 1,6 benzinli B kullanabilcek ekonomik gücü ulaşmak.

İngilizler trafikteki olağan dışı durumlara hiç alışık değiller, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Çünkü gerçekten yaşanmıyor. Bugün İstanbul için sıradan olan hareketler orada Youtube videolarına malzeme oluyor. :)
Adamın biri sokakta durmuştu, dar bir sokaktı. Arkadaki adam direk kornaya bastı, az kalsın kavgaya inecekti. Açtı camı öndeki adama saydırıyor. Sıkıntıya alışık olmadıklarından tepkileri anormal oluyor [emoji23][emoji23]

Adamın biri sokakta durmuştu, dar bir sokaktı. Arkadaki adam direk kornaya bastı, az kalsın kavgaya inecekti. Açtı camı öndeki adama saydırıyor. Sıkıntıya alışık olmadıklarından tepkileri anormal oluyor [emoji23][emoji23]
Adamların yollarında birisi hafifça uyuyup şeridinden kaydığı anda kaza oluyor. Ben senelerdir uzun yolda sürücüleri uyuyor varsaymaya alıştırdım kendimi, her sollamada çıtır bir selektör atıp uyandırıyorum öyle geçiyorum :D

Beyler,
Fiat egea yada tipo, Bu arabayı biz Türkiyede 1,3 multijet olarak sıklıkla alıyoruz. Peki İtalyada hangi modeli çok satılıyor biliyormusunuz.
1,4 Turbo Bi-fuel versiyonu çok satılıyor. 6 havayastığı standart 120 beygir turbo motor 207 newton tork üretiyor. LPG yakıtla çalışıyor. 100 kmde 8 litre lpg yakıyor. Türkiyede neden satmıyorlar :(

Şunun gösterge paneline bakın..

Beyler,
Fiat egea yada tipo, Bu arabayı biz Türkiyede 1,3 multijet olarak sıklıkla alıyoruz. Peki İtalyada hangi modeli çok satılıyor biliyormusunuz.
1,4 Turbo Bi-fuel versiyonu çok satılıyor. 6 havayastığı standart 120 beygir turbo motor 207 newton tork üretiyor. LPG yakıtla çalışıyor. 100 kmde 8 litre lpg yakıyor. Türkiyede neden satmıyorlar :(

Şunun gösterge paneline bakın..

Abi turbolu ve lpg'li arabanın burda canını alırlar direk. Daha doğru düzgün yüksek oktan benzin koyamıyoruz turbo benzinliye, bi de lpg işin içine girerse herkes kucağında motorla gezer bence :D

Oha oha oha ohaa... 2013'te hisse senedi alsam benim araba kadar değerlenmezdi. Cumhuriyet altını gibi, adeta bir vag :D
upload_2017-10-26_16-0-39.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...