Oha oha oha ohaa... 2013'te hisse senedi alsam benim araba kadar değerlenmezdi. Cumhuriyet altını gibi, adeta bir vag
Ekli dosyayı görüntüle 9784
bu fiyatlar baya alt limit yalnız, bi tık temiz vs diyince 20yi deviriyor
Oha oha oha ohaa... 2013'te hisse senedi alsam benim araba kadar değerlenmezdi. Cumhuriyet altını gibi, adeta bir vag
Ekli dosyayı görüntüle 9784
Bu msj.ı okuyunca bile lavaboya gittim.fi'nin yeni sezonu çi'nin ilk bölümü yarın akşam yayımlanıyormuş, su içmeye hazır mıyız?
Show deme sakın...fi'nin yeni sezonu çi'nin ilk bölümü yarın akşam yayımlanıyormuş, su içmeye hazır mıyız?
Show TV de yayınlanacakmış. Sansür gırla olacak. İzlenmez aga. Bir dizi daha maddi kaygılara kurban gitti.Show deme sakın...
Valla enjoysa da yan destekleri yine daha fazla. gsi sadece deri mi geliyordu?Gsi değil abi bunlar bildiğin enjoy
Puhu TV'de yayınlanıyor hatta instagram hesaplarından da paylaştılar 9 kasımda başlıyor.Show TV de yayınlanacakmış. Sansür gırla olacak. İzlenmez aga. Bir dizi daha maddi kaygılara kurban gitti.
Show diye gördüm ben. Sansürsüz hali mi Puhuda olacak acaba. Kafam karıştı.Puhu TV'de yayınlanıyor hatta instagram hesaplarından da paylaştılar 9 kasımda başlıyor.
Abi yan destekler normal gibi geldi gsıların desenide farklı yanlar deri diye biliyorumValla enjoysa da yan destekleri yine daha fazla. gsi sadece deri mi geliyordu?
Çarpılan hayvanların çoğu geyik. Oradaki insanların daha dikkatli olması gerek aslında. Kanada da bu tarz hayvan geçişleri çok olurmuş.Dişlerimi sıka sıka izledim
Burda daha başka hayvanlar yola atlıyor da neyse konuyu saptırmayayım...Çarpılan hayvanların çoğu geyik. Oradaki insanların daha dikkatli olması gerek aslında. Kanada da bu tarz hayvan geçişleri çok olurmuş.
Saptırrr doktoorrBurda daha başka hayvanlar yola atlıyor da neyse konuyu saptırmayayım...