Ne zamana kadar geçerli şu car mechanic simülatörü indireyim bi ara
Ne zamana kadar geçerli şu car mechanic simülatörü indireyim bi ara
Acilen çotanak offroad izlemeyi birakmalisin mudurumhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...di-highline-dsg-180ps-hardtop-491934405/detay
bu motor 2014 üstü bu arabalarla ilgili bilginiz varsa yorum yapabilir misiniz aceba? abim düşünüyor da
2.0 Amaroklar 180hp abi.
Acilen çotanak offroad izlemeyi birakmalisin mudurum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla genel olarak dayanıklı motor kilosuna göre yakıtı bence normal 10 litre ile istanbul içi dolaşıyorduk biz. Bu arada biraz sesli bir motor.olm neyse ne işte nasıldır bunlar çok yakması harici ?
Her marka araca yapiyorlar bunuHaydaaa.
1 kasıma kadar. Hemen çektim ben derslere yardımcı oluyorNe zamana kadar geçerli şu car mechanic simülatörü indireyim bi ara
Yeni moda hocam çokça görüyorum Megane'ye yakışmış ama diğer arabalarda pek hoş olmuyorHaydaaa.
Old but gold
Niye oyle dedinki simdi ben begenir gibi olmustum@Sailor Ben ilk defa gördüm. Bütün apaçi araçlarda göreceğiz gibime geliyor.
80 kuruş farkını verip gold paketini aldım bende1 kasıma kadar. Hemen çektim ben derslere yardımcı oluyor
Ben bu bölümün hocası olsam dersi bu oyundan işlerim D:
Yeni moda hocam çokça görüyorum Megane'ye yakışmış ama diğer arabalarda pek hoş olmuyor
Old but gold
Hadi ya, 0.30'a kadar iyiydi de sonradan bozduNiye oyle dedinki simdi ben begenir gibi olmustum
Ya puu ben görmedim onu ya iade edip o paketle alayım bari80 kuruş farkını verip gold paketini aldım bende
Beğendim de fabrika çıkışlı olsa tercih ederim ama sonradan yaptırmam galiba.Haydaaa.
Zabıta arabası bu
Doğum günün ne zaman abiBuna harcıycam paraya benzin alırımm.