Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...di-highline-dsg-180ps-hardtop-491934405/detay

bu motor 2014 üstü bu arabalarla ilgili bilginiz varsa yorum yapabilir misiniz aceba? abim düşünüyor da
Yük vurulmayacaksa kesinlikle marka intibasının karşılığını verecek kadar medeni bir araba değil, çekilmez. Şehir içinde direksiyonu ağır kalıyor. Arka süspansiyon makaslı olduğu için konforu da doğal olarak vasat. Yol tutuş olarak da biraz bozuk yol geometrisinde gezmeye çok meyilli. Şehir içinde bir SssangYong değil. Kullanmadım ama Nissan Navara için de şehir içine çok uygun diyorlar.
Araziye çıkayım dersen de bir Mitsubishi değil. Yaklaşma açısı ve devrilme açısı hiç fena değil ama uzaklaşma açısı vasat.
Benim gözümde genel olarak orta karar bir araba.

Şanzımanı ve tüketimini tecrübe etmediğim için yorum yapmayayım.

Steam'de indirime girmişken NFS Shift alayım dedim, almadan önce de yorumlara bakayım dedim ve yine hayalkırıklığı. Arkadaşım, herkesin direksiyon seti alacak parası ve durumu olmayabilir. Bu, yeni ve yeni sayılabilecek nesildeki araba yarışı oyunlarını klavye ile oynanamaz hale getirmekteki mantık nedir ? Hemen hemen herkesin ortak fikri klavye ile oynamanın zor olduğu. Aynı sıkıntıyı dirt rally, assetto corsa ve 1-2 oyunda daha yaşadım. Yeni sayılabilecek araba oyunlarını klavyeyle oynamak artık pek mümkün olmuyor ve bu çok canımı sıkıyor.

Son düzenleme:
Steam'de indirime girmişken NFS Shift alayım dedim, almadan önce de yorumlara bakayım dedim ve yine hayalkırıklığı. Arkadaşım, herkesin direksiyon seti alacak parası ve durumu olmayabilir. Bu, yeni ve yeni sayılabilecek nesildeki araba yarışı oyunlarını klavye ile oynanamaz hale getirmekteki mantık nedir ? Hemen hemen herkesin ortak fikri klavye ile oynamanın zor olduğu. Aynı sıkıntıyı dirt rally ve 1-2 oyunda daha yaşadım. Yeni sayılabilecek araba oyunlarını klavyeyle oynamak artık pek mümkün olmuyor ve bu çok canımı sıkıyor.
Hocam klavyeyle araba yarışı oynayacaksan CMR2'ye devam... Sırf bu sebepten bıraktım yarış oyunlarını :)

Steam'de indirime girmişken NFS Shift alayım dedim, almadan önce de yorumlara bakayım dedim ve yine hayalkırıklığı. Arkadaşım, herkesin direksiyon seti alacak parası ve durumu olmayabilir. Bu, yeni ve yeni sayılabilecek nesildeki araba yarışı oyunlarını klavye ile oynanamaz hale getirmekteki mantık nedir ? Hemen hemen herkesin ortak fikri klavye ile oynamanın zor olduğu. Aynı sıkıntıyı dirt rally, assetto corsa ve 1-2 oyunda daha yaşadım. Yeni sayılabilecek araba oyunlarını klavyeyle oynamak artık pek mümkün olmuyor ve bu çok canımı sıkıyor.
Abi dirt4'te simülasyon modu ve normal modu var. Normal moddayken orta seviyede açık abs ile oyundan keyif alınabiliyor bence. Bu arada torrentten indirdim 90 lira oyuna verecek gücüm yok :D :D

Abi dirt4'te simülasyon modu ve normal modu var. Normal moddayken orta seviyede açık abs ile oyundan keyif alınabiliyor bence. Bu arada torrentten indirdim 90 lira oyuna verecek gücüm yok :D :D
Ben dirt 3 indirmiştim torrentten. Beğenirsem orijinalini alırım dedim ama çok uğraşmama rağmen klavyeyle oynayamadım. Herhangi bir ayarlama da bulamadım zaten. Sonra sildim. Dirt 4'ü hiç denemedim onu bilemiyorum :D

Vallahi çok hayalkırıklığına uğradım. Hazır indirimdeyken alayım dedim yine yalan oldu. Artık eski oyunlara devam ne yapalım :(
Yalnız o değil de, ETS2'nin Fransa DLC'si de %50 indirime girmiş, hatta başka bir paketi alırsam %55 indirimle daha da bir kelepire geliyor. Şimdi cs'de kütür kütür nasıl silah inventory bilmemne varsa satıyorum belli değil :D

Yalnız o değil de, ETS2'nin Fransa DLC'si de %50 indirime girmiş, hatta başka bir paketi alırsam %55 indirimle daha da bir kelepire geliyor. Şimdi cs'de kütür kütür nasıl silah inventory bilmemne varsa satıyorum belli değil :D
Ben de dört gözle italya dlc'sini ve onunla birlikte gelecek olan yeni scania çekiciyi bekliyorum. Hem Fransa hem de İskandinavya dlc'lerini çok beğenmiştim. İtalya'nın daha iyi olacağını söylüyorlar. Fransa dlc'sin de güzel yükler var, 2.500 km'lik 200 bin euro'luk uzun yol yükleri falan var. Ara yollar, orman yolları falan çok güzel. Muhakkak almak gerek. Yarın ben de Battlefield bad company 2 alacağım.

Screenshot_2017-10-27-02-16-58-684.jpeg

Gecen gun depoyu agzina kadar reklamlari her yerde donen yeni shell yakitindan doldurdum.yani 95 katkili hep alirdim ama formulu degismis daha farkli dendi hakikaten de farkli.yada tamamen psikolojik :) herkese gunaydin

Hangisiymiş o? V-Power muadili mi?
Soyle anlatayim bayadir shell de iki cesit kursunsuz benzin var biri normal biri v power. Simdi yazilana gore v power katkilinin formulu degismis
Hangisiymiş o? V-Power muadili mi?
Gene v power ama formulu degismis bana gore baya farketmis valla begendim . Atmosferiklerde en ufak yakit degisikligi hemen kendini belli ettigi icin farki anlamam kolay oldu degisiklik var cidden bu sefer

Soyle anlatayim bayadir shell de iki cesit kursunsuz benzin var biri normal biri v power. Simdi yazilana gore v power katkilinin formulu degismis

Gene v power ama formulu degismis bana gore baya farketmis valla begendim . Atmosferiklerde en ufak yakit degisikligi hemen kendini belli ettigi icin farki anlamam kolay oldu degisiklik var cidden bu sefer
http://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/shell-dynaflex-technology.html

Sanırım yeni teknolojileri bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...