Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen budur.yani psikolojik diyecem ama bana gore cok daha farkli sanirim normal ile arasinda 2 kurus fark var hala bundan devam ederim ben
Direk V-Powerlere uygulanmış hocam zaten. Şuan bu teknolojiyle satılıyormuş. Valla pek uzun yola çıkamadığım için performansı anlayamıyorum. Hissediyorsan doğrudur.

Günaydın herkese huzurlu sabahlar, hayırlı cumalar. Amarok'la ilgili yorum yapan cevap verenlere teşekkürler sağolun varolun, ilettim kendisine yorumlarınızı :)
Benim yorumlarımı da ilettin mi? Bana referans da oldun mu? Hah? Ne didin?
upload_2017-10-27_10-9-46.png

Aha.. :D Bunun loop'a alınıp kaydedilmiş 2saatlik bir versiyonunu almıştım mesai arkadaşımdan. Biz ekran başında terminal satırlarında kaybolurken bu şarkı böyle böyle dönüyordu. yarım saatten sonra ortam iyice psychedelic bir hal alıyordu, göz bebekleri filan büyüyordu :p

Psikolojik diyenler var ama ben katılmıyorum.
Genelde BP'den normal veya Shell'den fuel save alıyorum. Shell v-power alınca gaz tepkisi çok net değişiyor. Menzilde de biraz azalma oluyor.
Benimde menzil bu yeni karisimla artti cunku bunu farketmek benim icin oldukca kolay :D gaz tepkisi konusunda hem fikirim cok zorda kalirsam opet genelde shell w power aliyorum . En kotu olani bp benim icin

Benimde menzil bu yeni karisimla artti cunku bunu farketmek benim icin oldukca kolay :D gaz tepkisi konusunda hem fikirim cok zorda kalirsam opet genelde shell w power aliyorum . En kotu olani bp benim icin

Yeni karışım yazmışsınız, onunla arttı herhalde menzil. Çok uzun zamandır v-power almadım. Yeni depoyu v-power alayım bari, merak ettim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...