Aynen budur.yani psikolojik diyecem ama bana gore cok daha farkli sanirim normal ile arasinda 2 kurus fark var hala bundan devam ederim benhttp://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/shell-dynaflex-technology.html
Sanırım yeni teknolojileri bu.
Aynen budur.yani psikolojik diyecem ama bana gore cok daha farkli sanirim normal ile arasinda 2 kurus fark var hala bundan devam ederim benhttp://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/shell-dynaflex-technology.html
Sanırım yeni teknolojileri bu.
Direk V-Powerlere uygulanmış hocam zaten. Şuan bu teknolojiyle satılıyormuş. Valla pek uzun yola çıkamadığım için performansı anlayamıyorum. Hissediyorsan doğrudur.Aynen budur.yani psikolojik diyecem ama bana gore cok daha farkli sanirim normal ile arasinda 2 kurus fark var hala bundan devam ederim ben
Benim yorumlarımı da ilettin mi? Bana referans da oldun mu? Hah? Ne didin?Günaydın herkese huzurlu sabahlar, hayırlı cumalar. Amarok'la ilgili yorum yapan cevap verenlere teşekkürler sağolun varolun, ilettim kendisine yorumlarınızı![]()
Aha..
Aynen budur.yani psikolojik diyecem ama bana gore cok daha farkli sanirim normal ile arasinda 2 kurus fark var hala bundan devam ederim ben
Benimde menzil bu yeni karisimla artti cunku bunu farketmek benim icin oldukca kolayPsikolojik diyenler var ama ben katılmıyorum.
Genelde BP'den normal veya Shell'den fuel save alıyorum. Shell v-power alınca gaz tepkisi çok net değişiyor. Menzilde de biraz azalma oluyor.
Benimde menzil bu yeni karisimla artti cunku bunu farketmek benim icin oldukca kolaygaz tepkisi konusunda hem fikirim cok zorda kalirsam opet genelde shell w power aliyorum . En kotu olani bp benim icin
Benim menzil aynı. 770 km. Sadece bir kez 810 km menzil gördüm.Yeni karışım yazmışsınız, onunla arttı herhalde menzil. Çok uzun zamandır v-power almadım. Yeni depoyu v-power alayım bari, merak ettim.![]()
Nasil 770 nasil ya abi kapat kapat gidin isinize bi yaBenim menzil aynı. 770 km. Sadece bir kez 810 km menzil gördüm.
Olay net benzine zam geldikce kendimizi boyle eglendirebiliyoruzYeni karışım yazmışsınız, onunla arttı herhalde menzil. Çok uzun zamandır v-power almadım. Yeni depoyu v-power alayım bari, merak ettim.![]()
Ahahahaha. Bak moralini yükselteyim biraz. Geçen aldığımda 770 idi ama 500 anca yapabildim [emoji23][emoji23] Ama helalinden 680 falan garanti [emoji16]Nasil 770 nasil ya abi kapat kapat gidin isinize bi ya
Deposu büyüktür.Nasil 770 nasil ya abi kapat kapat gidin isinize bi ya
Gecen full doldu range 600 yazdi bende. Konusmasak mi birdaha biz yaAhahahaha. Bak moralini yükselteyim biraz. Geçen aldığımda 770 idi ama 500 anca yapabildim [emoji23][emoji23] Ama helalinden 680 falan garanti [emoji16]
Ne kadar buyuk olacak anlamadimki adam depoyla 680 rahat diyor gene sinir oldum su forumda biride gelmiyor ben km 1 de 1 litre yakarim diyen babayigitDeposu büyüktür.![]()
![]()
45 litre depom var [emoji23][emoji23]Deposu büyüktür.![]()
![]()
Audi kalp benNe kadar buyuk olacak anlamadimki adam depoyla 680 rahat diyor gene sinir oldum su forumda biride gelmiyor ben km 1 de 1 litre yakarim diyen babayigit
Bende 42lt var, 580 civarı gösteriyor.45 litre depom var [emoji23][emoji23]
Hah canim canimBende 42lt var, 580 civarı gösteriyor.
A3 tdi mıydı araç?
Sen git pis vag ci ne anlarsin sen fakirin halinden :dAudi kalp ben
Hah canim canim
Sen git pis vag ci ne anlarsin sen fakirin halinden :d
Doğum günün ne zaman abi