de ayrı cehunum senin gibi wunderkid çocukları pistlerde hatalı kullanımlarla görmek istemeyizO zaman iyi bilmeyenlerde attığım videodan doğrusunu öğrenirse güzel olur .
de ayrı cehunum senin gibi wunderkid çocukları pistlerde hatalı kullanımlarla görmek istemeyizO zaman iyi bilmeyenlerde attığım videodan doğrusunu öğrenirse güzel olur .
Yerim <3illa referansı isimle mi vereydim? Dedim işte oraya forumdan çok şey öğrendim diye. Evet, kaynak sen
Doktor beyy biz stres taşı mıyız???
E o zaman sıkıntı yok :ddd
Siz benim geleceği parlak u21 oyuncularımsınızDoktor beyy biz stres taşı mıyız???
ahahaha oyna devam mustafaE o zaman sıkıntı yok :ddd
Nerde testBu yeni nissan qashqai testinden sonra muhip benim arabaya binse rahat 6 7 yakar inaniyorum
YtNerde test
S.a ben geldim
Bence golften iyi diyerek elimde kibrit bekliyorum tatli tatli
Golf gelene kadar biraz bunla devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence golften iyi diyerek elimde kibrit bekliyorum tatli tatli
Yani, mesela, hani, çeker yani fişini acımaz anladın Bkz. #14680
Olum golf tartismalarinda olay bambaska hal aldigindan kimse segment falan dinlemiyor ben kibrit bekliyorum dusen olursa yakmak icinAbi bu araba d segmenti bi zahmet daha kaliteli olsun içi filan
Sana rakip benzin içiyor 1.6 thp 156 bg
Eh bi zahmet iyi olsun kaptanım araba D Segmenti hatta adını tam hatırlamıyorum bir dergi vakti zamanında sportif balinalar gibi bir başlık altında A5 Sportback'le bile karşılaştırmıştı. Makyajlı DS5 günümüze göre bazı noktalarda geri kalıyor ama çok karakterli bir araba oldugu su götürmez bir gerçek birde bu araba çıktığı yıl düşünülürse neredeyse muhteşem sayılırdı.Bence golften iyi diyerek elimde kibrit bekliyorum tatli tatli
Olum golf tartismalarinda olay bambaska hal aldigindan kimse segment falan dinlemiyor ben kibrit bekliyorum dusen olursa yakmak icin
Muhtemelen agir 156 bg bide yaksin birak hakeder yine
Arkadaki o tipik fransız torsiyonu olmasa Citroen cephesinde alınabilir 2 otomobilden biri benim gözümde. Özellikle iç mekandaki özgünlük çoğu araçta yok.
İç fotosu var mı? Enteresan bir otomobil.
Arkadaki o tipik fransız torsiyonu olmasa Citroen cephesinde alınabilir 2 otomobilden biri benim gözümde. Özellikle iç mekandaki özgünlük çoğu araçta yok.
İç fotosu var mı? Enteresan bir otomobil.
Yok c4 kadar değil zaten. Ama yine de o pat kütleri bozuk yolda yapıyor maalesef.Önde otururken hissetmedim torsiyon etkisini c4 gibi değil arkası ayrı oynamıyor pek arkada seyahat edince yorumlarımı söylerim yaklaşık 5 gün bizde.