O kadar yakalayacam diye cabaladim teslayi attim wp den sen gel burda dizel mizel ayip
Şiir gibi çalışıyor
Abi tesla falan ? Motorsuz araba yapmışlar fotoğrafını çekiyorsun.. Ciğeri yok.. 200 de biten ibre vitesi bile yok ... Sen bakar mıydın ya?O kadar yakalayacam diye cabaladim teslayi attim wp den sen gel burda dizel mizel ayip
Ayıp yav gerçekten ayıp. @bt abi benden duyup paylaşıyor kendisi faik müzik paylaşmıştırBu forum bana çok şey kazandırdı.
Cigeri nasil yok benden daha fazla devir ceviriyor son hizi muazzam acarim hoparlorden arac sesiAbi tesla falan ? Motorsuz araba yapmışlar fotoğrafını çekiyorsun.. Ciğeri yok.. 200 de biten ibre vitesi bile yok ... Sen bakar mıydın ya?
devir ceviriyor???Cigeri nasil yok benden daha fazla devir ceviriyor son hizi muazzam acarim hoparlorden arac sesi
Kusura bakma haci muhendis kafasiyla yazdim aciklayayim . Elektrikliklerde herhangi bir gecikme olmadigindan eger aracin icinde devir saati olsaydi 0 km den itibaren devir saati ornegin 10 .000 devire cikar hic inmeden hizlanirdi ondan bahsettim ki buda bana yeterlidevir ceviriyor???
Devir için piston benzin-mazot havaya ihtiyacı var sanki ama yine de sen bilirsin:S
Ah pardon kaptanım ben de tıpçı kafasıyla yazdım ''no kalp no pompa'' '' no pulse no life''Kusura bakma haci muhendis kafasiyla yazdim aciklayayim . Elektrikliklerde herhangi bir gecikme olmadigindan eger aracin icinde devir saati olsaydi 0 km den itibaren devir saati ornegin 10 .000 devire cikar hic inmeden hizlanirdi ondan bahsettim ki buda bana yeterli
E yuh beBakın beyler, böyle bir şerefsizlik yoktur. İçindeki anakartta KU6500 model ismi yazıp, dışına KU7500 model ismini çakıp yeni tv diye satıyor ya bu Samsung, Allah cezalarını versin.
O zaman csi dizilerinde bu nabzi yok derecede yapan öluymus taklidi yapilan ilaclar vs olaylar yalanmiydi hepAh pardon kaptanım ben de tıpçı kafasıyla yazdım ''no kalp no pompa'' '' no pulse no life''
Direk Twitterden Tansu Yeğen'e gönderin. Gerekeni yapar.Bakın beyler, böyle bir şerefsizlik yoktur. İçindeki anakartta KU6500 model ismi yazıp, dışına KU7500 model ismini çakıp yeni tv diye satıyor ya bu Samsung, Allah cezalarını versin.
Kaptanım sen kafanı bunlara yorma Var nabzı durduran ilaçlar bunu bil yeterO zaman csi dizilerinde bu nabzi yok derecede yapan öluymus taklidi yapilan ilaclar vs olaylar yalanmiydi hep
Haftaya sınavım var kaptanla uğraşıyorumBu başlığı şenlendiren @DouglasAdams ve @Sailor üyelerine içten teşekkürlerimi sunarım seaaaaaa
E yuh be
Samsung'un 4500 liranın altında hiç bir 4K UHD led tv'si yok teknik özellik olarak alınabilir durumda. Türkiye'ye gönderdiği ve bu fiyatın altında olan tüm tv'leri bildiğin leş kıvamında özelliklere sahip. Üstüne bir de böyle çakallık yapıyorlar.Direk Twitterden Tansu Yeğen'e gönderin. Gerekeni yapar.
Stres atmak önemliHaftaya sınavım var kaptanla uğraşıyorum