Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın beyler, böyle bir şerefsizlik yoktur. İçindeki anakartta KU6500 model ismi yazıp, dışına KU7500 model ismini çakıp yeni tv diye satıyor ya bu Samsung, Allah cezalarını versin.

devir ceviriyor???
Devir için piston benzin-mazot havaya ihtiyacı var sanki ama yine de sen bilirsin:S
Kusura bakma haci muhendis kafasiyla yazdim aciklayayim . Elektrikliklerde herhangi bir gecikme olmadigindan eger aracin icinde devir saati olsaydi 0 km den itibaren devir saati ornegin 10 .000 devire cikar hic inmeden hizlanirdi ondan bahsettim ki buda bana yeterli

Kusura bakma haci muhendis kafasiyla yazdim aciklayayim . Elektrikliklerde herhangi bir gecikme olmadigindan eger aracin icinde devir saati olsaydi 0 km den itibaren devir saati ornegin 10 .000 devire cikar hic inmeden hizlanirdi ondan bahsettim ki buda bana yeterli
Ah pardon kaptanım ben de tıpçı kafasıyla yazdım ''no kalp no pompa'' '' no pulse no life''

Direk Twitterden Tansu Yeğen'e gönderin. Gerekeni yapar.
Samsung'un 4500 liranın altında hiç bir 4K UHD led tv'si yok teknik özellik olarak alınabilir durumda. Türkiye'ye gönderdiği ve bu fiyatın altında olan tüm tv'leri bildiğin leş kıvamında özelliklere sahip. Üstüne bir de böyle çakallık yapıyorlar.

Kapatmıştı o eleman twitter sayfasını en son. Zaten kapatmasa da tv benim değil. Ben samsung tv'ye para vermem şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...