Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Porsche hayırlı olsun, kazasız belasız.
Değişik bir yerden soru soracağım. Entegre çocuk koltuğunu ilk defa görüyorum, baya iyi duruyor, çocuklu aileler için tercih edilesi. İleride veya gün içinde gerektiğinde siz çıkarabiliyor musunuz onu?

Şimdi fark ettim, trimler ahşap görünümlü sanırım. Severiz. :D

Son düzenleme:
S.a ben geldim
vJJD0D.png
Panpa hangi oyun bu?

@Porsche hayırlı olsun, kazasız belasız.
Değişik bir yerden soru soracağım. Entegre çocuk koltuğunu ilk defa görüyorum, baya iyi duruyor, çocuklu aileler için tercih edilesi. İleride veya gün içinde gerektiğinde siz çıkarabiliyor musunuz onu?

Şimdi fark ettim, trimler ahşap görünümlü sanırım. Severiz. :D
Valla çıkarıp çıkaramadığımızı bilemiyorum daha doğrusu pek hatırlayamıyorum çünkü daha önce entegre çocuk koltuklu Passat'a ve Alhambra'ya binmiştim. Daha arabayı detaylı inceleyemedim ondan dolayı net bişey söyleyemiyorum.

Bu arabalar tecrübe kazandıkça mı geliyor. Ben yeni başladım sayılır dandirik dandirik arabalar geliyor hep :D
Bende bu akşam başladım işte 4300 deneyim puanı kastım şimdiye kadar :D Garaj 3 arabalık 3 araba birden alınabiliyor öyle alınca farklı arabalar düşüyor.
Bunda herhangi bir sistem gereksinimi varmı?
upload_2017-10-28_1-47-1.png

Yazı tipi değişmiş bazı bölgelerde.
Birde üst kısmın rengi değişmiş sanki :D

Cinemaximum Marmara forumda 4dx diye yeni bir salon açmış Thor ragnorak filmi şu an gösterimde tavsiye ederim eskiden Tatilya da ki sallanan koltuklu sinemanın gelişmiş hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...