C4 efsane bir arabaYok c4 kadar değil zaten. Ama yine de o pat kütleri bozuk yolda yapıyor maalesef.
Sahibinden'e bişeyler olmuş sanki yav bi girince garipsedim
Sahibinden'e bişeyler olmuş sanki yav bi girince garipsedim
Hele o saati... valla söküp koluma takasım geliyorİçi çokzel ama ya hele cam tavanı filan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mcp sanzimaniyla, patir kutur torsiyonuyla, dibine kadar elektrikli agir direksiyonuyla, her virajda altindan kayip gidecekmis gibi yatan kasasina bayilirim bayilirimC4 efsane bir araba
Panpa hangi oyun bu?S.a ben geldim
5 sene önce aurisi sattigimizda c4 düşünüyorduk da iyiki almamışızMcp sanzimaniyla, patir kutur torsiyonuyla, dibine kadar elektrikli agir direksiyonuyla, her virajda altindan kayip gidecekmis gibi yatan kasasina bayilirim bayilirim
Valla çıkarıp çıkaramadığımızı bilemiyorum daha doğrusu pek hatırlayamıyorum çünkü daha önce entegre çocuk koltuklu Passat'a ve Alhambra'ya binmiştim. Daha arabayı detaylı inceleyemedim ondan dolayı net bişey söyleyemiyorum.@Porsche hayırlı olsun, kazasız belasız.
Değişik bir yerden soru soracağım. Entegre çocuk koltuğunu ilk defa görüyorum, baya iyi duruyor, çocuklu aileler için tercih edilesi. İleride veya gün içinde gerektiğinde siz çıkarabiliyor musunuz onu?
Şimdi fark ettim, trimler ahşap görünümlü sanırım. Severiz.
Şanzuman bilmem bişeyi ıslandı diye geri geri servise gitmiştik bir kere hala gülesim geliyor iabfişvasfafMcp sanzimaniyla, patir kutur torsiyonuyla, dibine kadar elektrikli agir direksiyonuyla, her virajda altindan kayip gidecekmis gibi yatan kasasina bayilirim bayilirim
Car Mechanic Simulator diye bir oyun şu an indirimde paketsiz 3.10 DLC'leri ile birlikte 3.90 TL bence al dursun para değil bitirince 2018'e geçersinPanpa hangi oyun bu?
Bu arabalar tecrübe kazandıkça mı geliyor. Ben yeni başladım sayılır dandirik dandirik arabalar geliyor hepCar Mechanic Simulator diye bir oyun şu an indirimde paketsiz 3.10 DLC'leri ile birlikte 3.90 TL bence al dursun para değil bitirince 2018'e geçersin
http://store.steampowered.com/app/320300/Car_Mechanic_Simulator_2015/
Hoaydeeeeee düğün masrafları çıktı asdaidsad
Bunda herhangi bir sistem gereksinimi varmı?Car Mechanic Simulator diye bir oyun şu an indirimde paketsiz 3.10 DLC'leri ile birlikte 3.90 TL bence al dursun para değil bitirince 2018'e geçersin
http://store.steampowered.com/app/320300/Car_Mechanic_Simulator_2015/
Hoaydeeeeee düğün masrafları çıktı asdaidsad
Yazı tipi değişmiş bazı bölgelerde.Sahibinden'e bişeyler olmuş sanki yav bi girince garipsedim
C-hr kullanıcısı elitliği vs a4 tfsidsjsd kullanıcısı apaçiliği ektedirKlip böyle olur
Bende bu akşam başladım işte 4300 deneyim puanı kastım şimdiye kadar Garaj 3 arabalık 3 araba birden alınabiliyor öyle alınca farklı arabalar düşüyor.Bu arabalar tecrübe kazandıkça mı geliyor. Ben yeni başladım sayılır dandirik dandirik arabalar geliyor hep
Bunda herhangi bir sistem gereksinimi varmı?
Birde üst kısmın rengi değişmiş sankiYazı tipi değişmiş bazı bölgelerde.
C-hr kullanıcısı elitliği vs a4 tfsidsjsd kullanıcısı apaçiliği ektedir