Oku da baban gibi, eşek olma....
Okuyom ben yaağ
Oku da baban gibi, eşek olma....
Okuyom ben yaağ
Cam filminden ceza yiyen yok mu daha?
Fabrikasyon ise problem olmaz hocam. Ama bazı polislerin gene de inanmadıkları oluyormuş.3-4 gündür çok sık trafik denetimine denk geliyorum. Bahsettiğim günlerde en az 1 defa, hatta dün 3 farklı yerde denk geldim ama kenara çekmediler. Daha önce yazdığım gibi arka yanlar ve arka cam fabrikasyon koyu renk.
Sökme gibi bir şey olamaz zaten o konuda içim rahat, ceza yazmaları olası. İptal için uğraşırım ama olumlu sonuç alır mıyım bilmiyorum.Fabrikasyon ise problem olmaz hocam. Ama bazı polislerin gene de inanmadıkları oluyormuş.
Herkes bu arabayı övüyor az yakıyor diye sizin 9.8 ist. Şehir içi miBu aralar daha sakinim 9.8lerde dolaşıyorum (ford fiesta 1.25 trend)
Hiçbir zaman kısıtlaması yok abi. İstediğin zaman kullanabilirsin.Beyler, steam'den satın aldığınız bir oyunu iade etmek istediğiniz zaman paranız steam cüzdanınıza aktarılıyor ya, o para 24 saat içinde aktif olduktan sonra parayı tekrar kullanmak için herhangi bir zaman sınırlaması var mı ? Misal steam cüzdanıma 10 lira iade ettiler, ben bu parayı daha sonra kullanmak üzere istediğim kadar steam cüzdanımda tutabilir miyim ?
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. 1 hafta içinde parayı kullanabilirsiniz diyenler vardı ama sanırım o mevzu paranın iade süresinden bahsediyor.Hiçbir zaman kısıtlaması yok abi. İstediğin zaman kullanabilirsin.
Aynen abi o paranın gelme süresi benim iade ettikten sonra 4-5 ay kullanmadığım bakiye olmuştu. Sıkıntı olmaz yani olursa gel sen bana deEyvallah kardeşim teşekkür ederim. 1 hafta içinde parayı kullanabilirsiniz diyenler vardı ama sanırım o mevzu paranın iade süresinden bahsediyor.
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun tekrar teşekkür ettimAynen abi o paranın gelme süresi benim iade ettikten sonra 4-5 ay kullanmadığım bakiye olmuştu. Sıkıntı olmaz yani olursa gel sen bana de
transformerslar ağlıyor. Ankarayı yıkmaya karar verdilerEkli dosyayı görüntüle 9813
Dinozorların gözü yaşlı...
Gercekten su apacinin yanina gidip neden diye sorasim var koskoca citroen bu arabaya cift egzos yapmayi dusunememisIıı... Nice color bro
Ekli dosyayı görüntüle 9814