Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maa7QQ.png

Okuyom ben yaağ
Oku da baban gibi, eşek olma.... :D

3-4 gündür çok sık trafik denetimine denk geliyorum. Bahsettiğim günlerde en az 1 defa, hatta dün 3 farklı yerde denk geldim ama kenara çekmediler. Daha önce yazdığım gibi arka yanlar ve arka cam fabrikasyon koyu renk.
Fabrikasyon ise problem olmaz hocam. Ama bazı polislerin gene de inanmadıkları oluyormuş.

Fabrikasyon ise problem olmaz hocam. Ama bazı polislerin gene de inanmadıkları oluyormuş.
Sökme gibi bir şey olamaz zaten o konuda içim rahat, ceza yazmaları olası. İptal için uğraşırım ama olumlu sonuç alır mıyım bilmiyorum.

Google'a "yaris fun special" yazınca direkt çıkıyor foto zaten (special'ın farkı koyu arka camlar ve alüminyum alaşım jant zaten, başka bir farkı yok fun'dan diye biliyorum), görüldüğü gibi arkalar koyu:
toyota-yaris-beyaz-inci.jpg

2014-toyota-yaris-hb-07.jpg

Son düzenleme:
Beyler, steam'den satın aldığınız bir oyunu iade etmek istediğiniz zaman paranız steam cüzdanınıza aktarılıyor ya, o para 24 saat içinde aktif olduktan sonra parayı tekrar kullanmak için herhangi bir zaman sınırlaması var mı ? Misal steam cüzdanıma 10 lira iade ettiler, ben bu parayı daha sonra kullanmak üzere istediğim kadar steam cüzdanımda tutabilir miyim ?

Beyler, steam'den satın aldığınız bir oyunu iade etmek istediğiniz zaman paranız steam cüzdanınıza aktarılıyor ya, o para 24 saat içinde aktif olduktan sonra parayı tekrar kullanmak için herhangi bir zaman sınırlaması var mı ? Misal steam cüzdanıma 10 lira iade ettiler, ben bu parayı daha sonra kullanmak üzere istediğim kadar steam cüzdanımda tutabilir miyim ?
Hiçbir zaman kısıtlaması yok abi. İstediğin zaman kullanabilirsin.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. 1 hafta içinde parayı kullanabilirsiniz diyenler vardı ama sanırım o mevzu paranın iade süresinden bahsediyor.
Aynen abi o paranın gelme süresi benim iade ettikten sonra 4-5 ay kullanmadığım bakiye olmuştu. Sıkıntı olmaz yani olursa gel sen bana de:D

Kıyamet yaklaşıyor... Ankarada uzun süreden sonra bir değişiklik geliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...