Yoo nisanda falan da çok muhabbet dönmüyorduTatil muhabbeti var ya belki ondandir
Yoo nisanda falan da çok muhabbet dönmüyorduTatil muhabbeti var ya belki ondandir
Otoparktan falan mı diye muhabbet dömüştü herhalde o eleman içinKavurmamı djdjsjd
onun 4-5 hesabı vardı kendi kendine yazdığı filan oluyorduKavurmamı djdjsjd
Ahahahha doğrudur vagcıydı o daonun 4-5 hesabı vardı kendi kendine yazdığı filan oluyordu
Altta 4WD/2WD geçiş mekanizmalarında açıkta kalan bir yerler çamur nedeniyle tutukluk yapmış olabilir. Hangi moddaysa o modda kalsın, altını güzelce temizleyin/temizletin. Sonrasında muhtemelen düzelir.Reisler yollar çok çamurluydu dayanamadım bizim kamyonet ile gezdim biraz, geldim inerken 4 çekerde olduğu aklıma geldi normal moda aldım ama ışık yanıp sönüyor bir kaç kere denedim öyle kaldı İnşallah bozulmaz
öyle pick up mı olur yav. Adamlar almış araziye girme ihtimali yüksek kapat altını işte. Vallahi bu üreticileri anlamak zor.Altta 4WD/2WD geçiş mekanizmalarında açıkta kalan bir yerler çamur nedeniyle tutukluk yapmış olabilir. Hangi moddaysa o modda kalsın, altını güzelce temizleyin/temizletin. Sonrasında muhtemelen düzelir.
Bu mekanizmanın geçişlerinin kumandasıyla ilgili elektrik kabloları filan açıktan geçiyorsa da sudan çamurdan onlar etkilendiyse o zaman skandal olur Servis bir zahmet halletsin
Olabildiğini ilk kez gördüğümde ben de "öyle pick up olur mu yav" demiştim Yeni nesil arazi araçlarında var böyle hadiseler. Eskisi gibi değiller.öyle pick up mı olur yav. Adamlar almış araziye girme ihtimali yüksek kapat altını işte. Vallahi bu üreticileri anlamak zor.
yeni nesil kötüye gidiyoOlabildiğini ilk kez gördüğümde ben de "öyle pick up olur mu yav" demiştim Yeni nesil arazi araçlarında var böyle hadiseler. Eskisi gibi değiller.
Bu da başlangıcın başlangıcı. Arkadaş ricası olduğundan yapıyorum. Beğenilirse uygulama dahil yapılacak, beğenilmezse arşivlerdeki yerini alacak :SRenkler modelin malzeme atanmamış draft renkleri olarak kaldı diye umuyorum
Yok abi servisi falan karıştırmayalım Düğmeli bizdeki çevirince geçiyor bi kere çevirdim ses hoşuma gitti böyle hidrolik sesi gibi bişey yerine oturuyor sonra geri eski haline alayım dedim çevirince ses gelmedi neyse sabah bir daha bakarım motoru çalıştırmadan yapmıştım bide ondan da olabilirAltta 4WD/2WD geçiş mekanizmalarında açıkta kalan bir yerler çamur nedeniyle tutukluk yapmış olabilir. Hangi moddaysa o modda kalsın, altını güzelce temizleyin/temizletin. Sonrasında muhtemelen düzelir.
Bu mekanizmanın geçişlerinin kumandasıyla ilgili elektrik kabloları filan açıktan geçiyorsa da sudan çamurdan onlar etkilendiyse o zaman skandal olur Servis bir zahmet halletsin
O Transporter müşterisine zilyon kez yeni araç teklif edildi ama adam inatla kabul etmedi.... Bunun gibilere ne yapılsa boş valla.Bugün tesadüfen internette ayıplı mal, iade, garanti vs. mevzularına giriverdim. Fazla derine girdim, bir yerde 2014'te sıfır bir Passat'ın DSG'sinin imalat hatası olduğunun belgelerine ulaştım. Hatta hatta mahkeme kararlarına, bilirkişi raporlarına filan ulaştım Kanuni bağlayıcılığı var mıdır bilmediğimden burada paylaşmayacağım. Hatta başka bir araç sahibinin de mahkemelik olup kazandığını, ama ayıbının giderilirken şart olarak gizlilik anlaşması imzalattığını öğrendim. O belgeye de isimleri kapalı şekilde ulaştım.
Yalnız dayatılan bu gizlilik anlaşması bana çok ters geldi. Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim. Sen satıcı olarak üzerine düşeni yap, üzerine düşeni yaptığın bilinirse tam tersine olumlu izlenim sağlar. Bunun yerine ayıplı mal üretildiğinin gizlenmesini tercih etmişler. Çok yadırgadım.
İstirahat ettiğim bir günde yarım günüm böyle konular üzerinde geçti bugün. Psikolojim bozuldu Başka başlık da hortlattım forumda.
Aha bunları da bırakayım, tam olsun.
Cama niye yapıştırmıyonYok abi servisi falan karıştırmayalım Düğmeli bizdeki çevirince geçiyor bi kere çevirdim ses hoşuma gitti böyle hidrolik sesi gibi bişey yerine oturuyor sonra geri eski haline alayım dedim çevirince ses gelmedi neyse sabah bir daha bakarım motoru çalıştırmadan yapmıştım bide ondan da olabilir
Öyle hard care çamura girmedim ama bilemiyorum hayırlısı Muhtemelen hareket ettirip bir daha denemem gerekiyor
Go pro deneme Ekli dosyayı görüntüle 8126
https://www.euroncap.com/en/results/honda/civic/27441Civic euroncap den çakılmış bakalım egea kadar ilgi çekecek mi?
Diz hava yastığı ve isofix bağlantısı yok burdan puanlar kırılmışhttps://www.euroncap.com/en/results/honda/civic/27441
yani tekniğini bilmem ama çarpışmalarda normalde kapı hasar alır bunda kapı hasar almıyor açılabilir halde düşük almasının sebebi airbag yerleşimi gibi geldi bana hiç beklemiyodum hele Honda gibi amerikada başları oynayan bi firma için felaket bi şey bu
Nasıl yok ya bizim test ettiğimiz araçta vardı .Diz hava yastığı ve isofix bağlantısı yok burdan puanlar kırılmış
Şimdi efenim herkese merhabalar. Bugün yine normal geçti herhangi bi aksiyon yoktu. Fakat ben şu Ukraynalı kıza tam diyecem merhaba adın ne diye ama kız öğretmenler odasına girdi 10 15 dakika da ordan çıkmadı çıkınca da zaten benim derse girmem gerekti ve kızla konuşamadım. Bu arada kız hakikaten güzel ve dikkat çekici giyiniyor ama kötü anlamda değil yani asil kız valla belli .
Gelelim asıl konumuza. Şimdi abilerim kardeşlerim ve yetkili kişiler ben yarın bu kızı hiç tanımıyormuş gibi gidecem. Hi my name is ceyhun diye girip adını öğrenecem aslında adınını biliyorum ama bilmezden gelecem adı "Irina". Adını öğrenince ismin coksel dicem ki hakketen öyle çok güzel ismi. Ordan konuyu biraz uzatayım mi yoksa direk akşam ki baloya birlikte girebilirmiyiz diye sorayim mı? bide evet derse telefon numarasını isticem ve neden istediğimi soylicem. İsteme sebebim kızı kaldığı ailenin yanından almak hatta bizde türkiye de adet böyledir dicem. Peki buraya kadar olay örgüsü gayet güzel pekiiiii baloda ve yolda ben bununla ne konusacam? bide evet reddederse ne yapayım? bide kızı davet ederken arkadaşlarınla birlikte gideriz hatta diyim mi en yakın arkadaşı valentina diye rus bi kız belki böylelikle çok dikkat çekmeyiz ne dersin?
Nasıl yok ya bizim test ettiğimiz araçta vardı .
Kanka önce my name is diye filan girme i am ile filan gir daha havalı olursun asil kıza karşı, ismine çok güzel derken ismi yalayıp yutma nice name vs de geç. Konuyu uzat tabiki buradan bir anda akşam ki baloya girme azcık senin hakkında fikri olsun yani, konuyu uzatınca yolda ne konuşacağına dair az çok fikir edinebilir, oradan yürürsün kıza. Reddederse valentinaya yürü kanka, en temiz olay yani çok düşünme, hadi diyelim mucize oldu o da reddetti sana kız mı yok be.Şimdi efenim herkese merhabalar. Bugün yine normal geçti herhangi bi aksiyon yoktu. Fakat ben şu Ukraynalı kıza tam diyecem merhaba adın ne diye ama kız öğretmenler odasına girdi 10 15 dakika da ordan çıkmadı çıkınca da zaten benim derse girmem gerekti ve kızla konuşamadım. Bu arada kız hakikaten güzel ve dikkat çekici giyiniyor ama kötü anlamda değil yani asil kız valla belli .
Gelelim asıl konumuza. Şimdi abilerim kardeşlerim ve yetkili kişiler ben yarın bu kızı hiç tanımıyormuş gibi gidecem. Hi my name is ceyhun diye girip adını öğrenecem aslında adınını biliyorum ama bilmezden gelecem adı "Irina". Adını öğrenince ismin coksel dicem ki hakketen öyle çok güzel ismi. Ordan konuyu biraz uzatayım mi yoksa direk akşam ki baloya birlikte girebilirmiyiz diye sorayim mı? bide evet derse telefon numarasını isticem ve neden istediğimi soylicem. İsteme sebebim kızı kaldığı ailenin yanından almak hatta bizde türkiye de adet böyledir dicem. Peki buraya kadar olay örgüsü gayet güzel pekiiiii baloda ve yolda ben bununla ne konusacam? bide evet reddederse ne yapayım? bide kızı davet ederken arkadaşlarınla birlikte gideriz hatta diyim mi en yakın arkadaşı valentina diye rus bi kız belki böylelikle çok dikkat çekmeyiz ne dersin?