Polo'ya fazla hava basılmış da yapılmış gibi duruyorBi ben mi sevemedim şu kuiki leri?
Polo'ya fazla hava basılmış da yapılmış gibi duruyorBi ben mi sevemedim şu kuiki leri?
Kurgu yanlış cesaretin fena değilŞimdi efenim herkese merhabalar. Bugün yine normal geçti herhangi bi aksiyon yoktu. Fakat ben şu Ukraynalı kıza tam diyecem merhaba adın ne diye ama kız öğretmenler odasına girdi 10 15 dakika da ordan çıkmadı çıkınca da zaten benim derse girmem gerekti ve kızla konuşamadım. Bu arada kız hakikaten güzel ve dikkat çekici giyiniyor ama kötü anlamda değil yani asil kız valla belli .
Gelelim asıl konumuza. Şimdi abilerim kardeşlerim ve yetkili kişiler ben yarın bu kızı hiç tanımıyormuş gibi gidecem. Hi my name is ceyhun diye girip adını öğrenecem aslında adınını biliyorum ama bilmezden gelecem adı "Irina". Adını öğrenince ismin coksel dicem ki hakketen öyle çok güzel ismi. Ordan konuyu biraz uzatayım mi yoksa direk akşam ki baloya birlikte girebilirmiyiz diye sorayim mı? bide evet derse telefon numarasını isticem ve neden istediğimi soylicem. İsteme sebebim kızı kaldığı ailenin yanından almak hatta bizde türkiye de adet böyledir dicem. Peki buraya kadar olay örgüsü gayet güzel pekiiiii baloda ve yolda ben bununla ne konusacam? bide evet reddederse ne yapayım? bide kızı davet ederken arkadaşlarınla birlikte gideriz hatta diyim mi en yakın arkadaşı valentina diye rus bi kız belki böylelikle çok dikkat çekmeyiz ne dersin?
La yok kanki koltuğun kafalık ile arasına koydum telefonu beleş go pro hemde 4KCama niye yapıştırmıyon
Video mu var kanka link?La yok kanki koltuğun kafalık ile arasına koydum telefonu beleş go pro hemde 4K
ben de cama yapıştırayım dedim telefon tutacağını cam çok kavisli olduğu için tutunamadıLa yok kanki koltuğun kafalık ile arasına koydum telefonu beleş go pro hemde 4K
Arka yolcuların vücüt bölğmünde hasar aldığı yazıyodu yoksa yayaları görünce anında duruyo ve bence baya balarılı helal olsunDiz hava yastığı ve isofix bağlantısı yok burdan puanlar kırılmış
Yok kank ya Videoda bişi yok zatenVideo mu var kanka link?
Koltuk kafalığı iyidir[QUOTE
ben de cama yapıştırayım dedim telefon tutacağını cam çok kavisli olduğu için tutunamadı
Bilemiyom artık ben de video çekim dedim de burdada bir şey yokYok kank ya Videoda bişi yok zaten
Koltuk kafalığı iyidir
Yani napam? Ben bodozlama dalacam. Aynı karda yokuş aşağı kayan kamyon gibi ya kurtarcaz ya patlıcaz.Kurgu yanlış cesaretin fena değil
https://www.euroncap.com/en/results/honda/civic/27441
yani tekniğini bilmem ama çarpışmalarda normalde kapı hasar alır bunda kapı hasar almıyor açılabilir halde düşük almasının sebebi airbag yerleşimi gibi geldi bana hiç beklemiyodum hele Honda gibi amerikada başları oynayan bi firma için felaket bi şey bu
Avrupa'da alanlar baya seviyor. Çok dolu araba çünkü, Golf'ün en boş fiyatına ACC'li Egea alınca seviniyor insanlar
kaza testi kadar saçma bir şey yok bence. Eğer bir gün bu araba çok sağlam diye biri çıkıp o arabayı 20 bin lira daha pahalıya satarsa o zaman bakarım onun dışında takmıyom. Sevmediğim markaya çamur atmak için güzel bir sistem tabi.Civic 4 yıldız alınca bir şey yok, Egea 4 yıldız alınca auuu. Abartılacak bir durum olduğunu düşünmesem de adı çıktı bir kere. Honda'ya yakışmadı.
Otomobil alırken ilk kriterim güvenlik. M3 1 yıldız alsa, param da olsa ağlarım ağlarım ama almamkaza testi kadar saçma bir şey yok bence. Eğer bir gün bu araba çok sağlam diye biri çıkıp o arabayı 20 bin lira daha pahalıya satarsa o zaman bakarım onun dışında takmıyom. Sevmediğim markaya çamur atmak için güzel bir sistem tabi.
italyadasın çok garip