İtalyada olan @AYUU degil miitalyadasın çok garip
Edit: yanlış kişi oldu
İtalyada olan @AYUU degil miitalyadasın çok garip
Hee benim ben daha 1 tane gördüm hb bir de kiralık olarak gördümİtalyada olan @AYUU degil mi
karıştırdım işteİtalyada olan @AYUU degil mi
Bugün tesadüfen internette ayıplı mal, iade, garanti vs. mevzularına giriverdim. Fazla derine girdim, bir yerde 2014'te sıfır bir Passat'ın DSG'sinin imalat hatası olduğunun belgelerine ulaştım. Hatta hatta mahkeme kararlarına, bilirkişi raporlarına filan ulaştım Kanuni bağlayıcılığı var mıdır bilmediğimden burada paylaşmayacağım. Hatta başka bir araç sahibinin de mahkemelik olup kazandığını, ama ayıbının giderilirken şart olarak gizlilik anlaşması imzalattığını öğrendim. O belgeye de isimleri kapalı şekilde ulaştım.
Yalnız dayatılan bu gizlilik anlaşması bana çok ters geldi. Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim. Sen satıcı olarak üzerine düşeni yap, üzerine düşeni yaptığın bilinirse tam tersine olumlu izlenim sağlar. Bunun yerine ayıplı mal üretildiğinin gizlenmesini tercih etmişler. Çok yadırgadım.
İstirahat ettiğim bir günde yarım günüm böyle konular üzerinde geçti bugün. Psikolojim bozuldu Başka başlık da hortlattım forumda.
Aha bunları da bırakayım, tam olsun.
https://instagram.com/p/BWKsMttl9aO/
Nası çarpıyo la
Ahahahhaha ben deistemsiz küfrettim
Çarpacak diye bekliyorum saf safhttps://instagram.com/p/BWKsMttl9aO/
Nası çarpıyo la
Sultanahmet orasıitalyadasın çok garip
Hangi süreçte? İlk arızada mı? Yoksa mahkeme sürecinde mi?O Transporter müşterisine zilyon kez yeni araç teklif edildi ama adam inatla kabul etmedi.... Bunun gibilere ne yapılsa boş valla.
İkisine de katılmakla birlikte Egea'nın şasi sağlamlığı da bayağı bayağı iyiydi. Emin olmamakla birlikte koltuk geometrisi ile ilgili sıkıntı var gibi gelmişti videolarında. Honda'nın da bence sorunu yok. Diz havayastığını eleştirecek olan arkadaşlar varsa 0 araç alırken diz havayastığı temel kriterleri midir bir sormak gerek . 2008'de çıkan Mk7 Fiesta'da opsiyonel olarak vardı. Türkiye'de acaba kaç tane diz havayastıklı Fiesta satılmıştır?Egea'ya gösterilen tepkilerin kesinlikle yerinde olmadığını düşünsem de, Civic'in 4 yıldızı ile Egea'nın 4 yıldızı arasında fark var... Yukarıda dendiği gibi ISOFIX ve diz hava yastıkları koyulsa güle onaya Top Safety Pick olur
Satılsa nolur ya toka takıyorlar kemer yerineİkisine de katılmakla birlikte Egea'nın şasi sağlamlığı da bayağı bayağı iyiydi. Emin olmamakla birlikte koltuk geometrisi ile ilgili sıkıntı var gibi gelmişti videolarında. Honda'nın da bence sorunu yok. Diz havayastığını eleştirecek olan arkadaşlar varsa 0 araç alırken diz havayastığı temel kriterleri midir bir sormak gerek . 2008'de çıkan Mk7 Fiesta'da opsiyonel olarak vardı. Türkiye'de acaba kaç tane diz havayastıklı Fiesta satılmıştır?
Doğru diyorsun. Çarpışma önleme sistemi olan arabayla karda yaz lastiği ile gidiyorlar, bazen yazın da bitik lastikle gidiyorlar. Sonra niye çarptı olur.Satılsa nolur ya toka takıyorlar kemer yerine
Bayiye çağırılan bilirkişinin raporundan sonra.Hangi süreçte? İlk arızada mı? Yoksa mahkeme sürecinde mi?
%92 sürücü güvenliği çakılmak mı oluyor? Astra %86 almış.
Yıldızdansa koruma yüzdelerine bakmak daha mantıklı son yıllarda, hele ki bizim ülkemizde. O güvenlik yardımcılarına zaten hiç bakmayın, Türkiye'ye gelirken onlardan eser kalmıyor.
Bayiye çağırılan bilirkişinin raporundan sonra.