Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ne desem. Varımı yoğumu ona daha iyi bir gelecek sunmak için harcıyorum.. Cuma günü hastalandı. İşe gitmedim. Özel Hastaneye götürdüm. Gece yarıları sabaha kadar baş ucunda bekledim.. Şimdide alerjisi cıktı, neye alerjisi olduğunu çözmek için her şeyi deniyorum. Yarında doktora götürcem. İşe gittim bu gün ama, annem sürekli durumunu raporladı. Yarın idrar tahlilleri cıkıcak. Ve muayneye tekrar giricek. Umarım tez iyileşirde bende bu sıkıntıdan kurtulurum..
Ben de baba olana kadar anlayamayacağım sanırım :) ama tahmin edebiliyorum, umarım iyileşir küçük yaramaz :D forumdaki @Gulay gibi olur artık büyüyünce :D

Valla biktim ya sigarayi azalttim dedim oda yetmez elektronik alayim tam bir felaketti sarma tutun denedim olmadi simdi ayda 4 paketle idare ediyorum ama yeter vallahi yeter
Ayda 4 paket ne güzel yav
5,5-6 sene aradan sonra başladım. 3 haftadır yine paket taşıyorum. gelmesin zam falan.
Abi neden geri başladın genelde sigaraya yeniden başlayanlar para bolluğundan başlıya :Dd

Abi neden geri başladın genelde sigaraya yeniden başlayanlar para bolluğundan başlıya :Dd

Uluslararası sularda kaçak sigara üretip satmak yasadışı işe girer mi. Bu cihazları inceliyorym. Köyde 610 dönüm tarla var. Tüyün ekilirmi bilmiyom ama bu cihazlar ilgimi cekiyor...

işyerinde bazı sıkıntılar vardı. Ara verdiğim sıralarda genelde sigara içen arkadaşlarla molaya çıktım, hadi bi iki hadi bi iki derken, üstüne haftasonu alkol ortamı falan derken paket alıyorum artık yine. Onda da içim sıkıldıkça bi iki içiyorum.

40 lira olum ayda
Öyle de yine iyi yani ben günde 1 paket alsam okulda sömürülür o bilerek almıyorum genelde 3 günde 1 paket yapmaya çalışıyom senin iyi yani abi :D
işyerinde bazı sıkıntılar vardı. Ara verdiğim sıralarda genelde sigara içen arkadaşlarla molaya çıktım, hadi bi iki hadi bi iki derken, üstüne haftasonu alkol ortamı falan derken paket alıyorum artık yine. Onda da içim sıkıldıkça bi iki içiyorum.
Az az içmek en iyisi yav ama ben ayarlayamıyorum bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...