La bi defa denedik diye az yakmayi ali abi muamelesi cekmeyin ayipsen ona bi hyprmiling yapsan kara geçersin aslında......
La bi defa denedik diye az yakmayi ali abi muamelesi cekmeyin ayipsen ona bi hyprmiling yapsan kara geçersin aslında......
Öyle de yine iyi yani ben günde 1 paket alsam okulda sömürülür o bilerek almıyorum genelde 3 günde 1 paket yapmaya çalışıyom senin iyi yani abi
Az az içmek en iyisi yav ama ben ayarlayamıyorum bi türlü
Mudur forumu costuruyorbi doktor olamam abi asdfasdfasdfasd
Bilmomki abi anlamam benUluslararası sularda kaçak sigara üretip satmak yasadışı işe girer mi. Bu cihazları inceliyorym. Köyde 610 dönüm tarla var. Tüyün ekilirmi bilmiyom ama bu cihazlar ilgimi cekiyor...
La bi defa denedik diye az yakmayi ali abi muamelesi cekmeyin ayip
Valla iradene sahip olmak en önemlisi. Ben şu stresli günleri bi atlatayım, bırakırım gene![]()
Valla bu ay rahatim kimse bana dokunmayacak derken aidat aci aci olum ben ali abiye benziyorum lan galibaasdfasdf olm sen zengin adamsın, koymaz sana o 40 liralar falan
mazdanın yarım günlük yakıtı....
Ne stresin kaldi. Ne güzel instagramda moralin iyi gözüküyor..
Valla bu ay rahatim kimse bana dokunmayacak derken aidat aci aci olum ben ali abiye benziyorum lan galiba
Ne aydatı. Aydat dediğin taş catlasa 50 100 liradır.. Doğalgaz öneöli olan..Valla bu ay rahatim kimse bana dokunmayacak derken aidat aci aci olum ben ali abiye benziyorum lan galiba
Valla bu ay rahatim kimse bana dokunmayacak derken aidat aci aci olum ben ali abiye benziyorum lan galiba
Hah 100 mu kisin dogalgaz vs hepsi 500 u geciyor zaten. Yok bu ay iyi sapladi yonetici yok taniyorumda adam muhendis falan ev baya rezil halde 2 istedi bu ay nakit. Pederde param yok diyerek bana iteledi.ne tatliyim ben ya oderim kesinNe aydatı. Aydat dediğin taş catlasa 50 100 liradır.. Doğalgaz öneöli olan..
Sigorta trafik 1.5 vergisi 450 bakimi geliyor 600 ne guzel girecek bize hakantaunusun aralık başı muayenesi var, 3 bandrol yatmadı. Motorda da sibop ayarı vs yapılması lazım. Sırf arabadan bahsedersek bu bile başlı başına acı acı![]()
Abi istersen çakmak gazında nasil tasarruf yapilir taktik verebilirim .sen ona bi hyprmiling yapsan kara geçersin aslında......
2 ne olm lan?Hah 100 mu kisin dogalgaz vs hepsi 500 u geciyor zaten. Yok bu ay iyi sapladi yonetici yok taniyorumda adam muhendis falan ev baya rezil halde 2 istedi bu ay nakit. Pederde param yok diyerek bana iteledi.ne tatliyim ben ya oderim kesin
Sigorta trafik 1.5 vergisi 450 bakimi geliyor 600 ne guzel girecek bize hakan
Bu hayattta babamdan ogrendigim en onemli ders ocagi elektrikli al. 10 sene oldu tup girmedi eve. Kar muazzamAbi istersen çakmak gazında nasil tasarruf yapilir taktik verebilirim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lan bunu okuyunca biri forumda çakmak gazı çekiyor da onun tasarrufunu diyon sandım ben iyi deilimAbi istersen çakmak gazında nasil tasarruf yapilir taktik verebilirim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi