Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah 100 mu kisin dogalgaz vs hepsi 500 u geciyor zaten. Yok bu ay iyi sapladi yonetici yok taniyorumda adam muhendis falan ev baya rezil halde 2 istedi bu ay nakit. Pederde param yok diyerek bana iteledi.ne tatliyim ben ya oderim kesin

2000 tl adamı intihara sürükler.

Benim maaş az önce yattı. Ben bu ay zamlı maaş aldım.. Brütten maaş ödediği için devlet tüm zammı vergi dilimine sokup almış. Gene elime ayni para gecti. :( bunada şükür diycez. Ayın 10 nunda hanımdan destek alcaz artıl. :( çift maaş yetmiyor.

2000 tl adamı intihara sürükler.

Benim maaş az önce yattı. Ben bu ay zamlı maaş aldım.. Brütten maaş ödediği için devlet tüm zammı vergi dilimine sokup almış. Gene elime ayni para gecti. :( bunada şükür diycez. Ayın 10 nunda hanımdan destek alcaz artıl. :( çift maaş yetmiyor.
Abi insan dedigimiz sey yetinmiyorki ne kadar gelirse o kadar gidiyor vallahi . Bu konuda en dirayetli peder. 30 senedir biriktirdi adam resmen ben elime ne gecerse alin diye veriyorum

Ya tamamda ay sonunda yerimde sayiyorsam sikinti vardir be .
2 milyar o. Adam 1 senedir para istiyor simdi aduket yapti herif. Hakli bi yandan icinde her kata yangin tupu , kapicinin tazminat parasi ve dis cephe var
oğlum bana son kitlenen mevzulardan ötürü gidip bi sinirle 8 aldım haberin yok........

@bt biliyor o söylesin, ben laf ettiğim şeyi yaptığım için bişi şaapamıyorum....

oğlum bana son kitlenen mevzulardan ötürü gidip bi sinirle 8 aldım haberin yok........

@bt biliyor o söylesin, ben laf ettiğim şeyi yaptığım için bişi şaapamıyorum....
Bitmiyor ki haci insan yetinmedigi icin hicbirseyle sonu gelmiyor. En son hatunun ablasi dediki biz ev alacaz neyse iyi dedik falan kocasi salmis artik he he dio yardimlar odur budur uzatmayayim iyi bir yerden erenkoyden 2 arti 1 eve 650 verdiler . Dedim durun cocuk mocuk istiyorlar araba daha yok adama ben ogretiyorum vs simdi basladilar e burasi kucuk . Bizde sikinti var haci rahat batiyor rahattt

Bitmiyor ki haci insan yetinmedigi icin hicbirseyle sonu gelmiyor. En son hatunun ablasi dediki biz ev alacaz neyse iyi dedik falan kocasi salmis artik he he dio yardimlar odur budur uzatmayayim iyi bir yerden erenkoyden 2 arti 1 eve 650 verdiler . Dedim durun cocuk mocuk istiyorlar araba daha yok adama ben ogretiyorum vs simdi basladilar e burasi kucuk . Bizde sikinti var haci rahat batiyor rahattt

kanka bunu anlamadım ben 650 bin liralar falan benim bilgi ilgi algı mekanizmama baya uzak

kanka bunu anlamadım ben 650 bin liralar falan benim bilgi ilgi algı mekanizmama baya uzak
Ya olum kimse bi anda 650 vermiyorki omur boyu borclaniyorsun kimse cebinden cat diye cikarip veremiyor ayrica bu bahsettigim fiyattan asagi gercekten cok ciddiyim istanbulun kotu yerlerinde bile 300 den asagi zaten yok . El mecbur haci gecen seneye kadar 2.5 milyar telefonlar icin amiral gemisi demekti simdi onlar 5 milyara orta seviyeler 2.5 a cikti hani ya ayak uydurucan yada gidecen ist disina

Son düzenleme:
Okadar istediğim maaş zammı 75 tl olarak yansımış ya la.. Hay ben vergi dilimin
@İstanbulluu abi gözünü sevem tasarruf falan deme bi süre çocukların psikolojisi bozulmuş asdfasdfsadf :D :D :D
ama bu çok iyi bee :D :D :D

Benim tasarruf felan yaptığım pek yok zaten. Borç bitince gittim telefon aldım.. Borç oldu. Para artınca hemem yeniyor bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...