Aha buydu dimi abi sendeki hakikaten guzel ekran parlakligi nasil lcd mi amoled mi ppi falan guzelse alinir vallaBen olsam Lenovo p2 alırım kaptan dünyanın en iyi telefonu bence hem de diğer telefonlarda olmayan birçok özellik varEdit:Bundan sonra telefon soran herkese Lenovo p 2onerecegim
![]()
@alfhonso
Yok abi yav hep diyomar ingilizce seviyen çok önemli vs diye bileni alıyolar. İtalyayla bi alakam yok yav benim dkdjfkgjghgf
Iphonemu samsung muöteki her limanda bir gemi ya da başka bişi
okurken o işler hep hazır oluyor,mezun olunca unutuyorlar seni. İnşallah italya vs unutulanlardan olmazsın
aldım ben........................ 8......
iyi geceler
Full HD amoled ekranı var 401 PPI piksel yoğunluğu var. Şaka bir yana ben memnunum bana yetiyor ve artıyorda kaptanAha buydu dimi abi sendeki hakikaten guzel ekran parlakligi nasil lcd mi amoled mi ppi falan guzelse alinir valla
Yani buyuk bir olay olmadi yok neden ki@Sailor .
Ya bayadır sorayim dşyorum ama diyemedim bir türlü. Madem ortam samimileşti sorayim. Son zamanlarda sana bişey oldumu. Ne bileyim hayata bakış açını değiştiren..
Fiyatina gore guzel pilde buyuk guzel oldu bu abi aklimda olsunFull HD amoled ekranı var 401 PPI piksel yoğunluğu var. Şaka bir yana ben memnunum bana yetiyor ve artıyorda kaptan![]()
Öyle de 2 yıllık görevde o normalde benim yaşama iznim var da okul işi sıkıntı orda ben de gitmedim işte. Yani geri dönecek babamolm baban italyada değil miydi?
Yani buyuk bir olay olmadi yok neden ki
Iphonemu samsung mu
Öyle de 2 yıllık görevde o normalde benim yaşama iznim var da okul işi sıkıntı orda ben de gitmedim işte. Yani geri dönecek babam
Unutmadan 5.5 inç de ekran boyutu... http://www.hepsiburada.com/lenovo-p...riO6mGtCnnMRPtTZq0CZVK6_Jg72klnoaAkbnEALw_wcBFiyatina gore guzel pilde buyuk guzel oldu bu abi aklimda olsun
2+1 650.000 tllik evin nesine şaşırdınız yahu![]()
2+1 650.000 tllik evin nesine şaşırdınız yahu![]()
Gayet yeterli fiyatina gore iyi iyi mi nedir derlerse lenovoda oneririm begendim incelik nasil abi
Bir soru. Bankalar bu kadar zor kredi veriyorken nasıl 600 lü rakamlara cıkılıyor merak ediyorum..
Uğraşmaz belki ondan diyorum
Ters degildim abi hepimizden cok sen degistin bence bunu rahatlikla soyleyebilirimEskiden bana hep ters cevap veriyordun da![]()
İşte çok düşündüm de ilk olarak italyanca ve ingilizce öğrenmem gerekti vs vs. Liseyi bitirmemiş oldaydım daha kolay olurduay........
baban dönecek biliyorum da, sen istesen o bahaneyle okul vs gidip kalabilirsin orda![]()