Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya olum kimse bi anda 650 vermiyorki omur boyu borclaniyorsun kimse cebinden cat diye cikarip veremiyor ayrica bu bahsettigim fiyattan asagi gercekten cok ciddiyim istanbulun kotu yerlerinde bile 300 den asagi zaten yok . El mecbur haci gecen seneye kadar 2.5 milyar telefonlar icin amiral gemisi demekti simdi onlar 5 milyara orta seviyeler 2.5 a cikti hani ya ayak uydurucan yada gidecen ist disina

Moralini bozmak gibi olmasinda 650 2 arti 1 ev icindi. Iyi bir daire 4 arti 1 bugun en kotu 1300 ediyor veya kirasi ortalama 3.5 4 sen hesapla oradan

lan olm ömrümün son dakikasının kilidini bağışlasam bana gene vermezler öyle bi kredi borçlanma vs asdfasdfsadfsdf

telefon deme, üzülürüm .s

3+1 yerden ısıtmalı bina 330 bin istiyor..
Benim zaten bir ev borcu var. İkincşye yetmiyor..
Bu arada sen birine kefil mefilmi oldun :(
Yok abi ben buyuk konusurum bu konuda zamaninda bir fiil sahit oldugum olaylardan dolayi kimseye asla kefil olmam ben. Bizimkiler ev aldi sadece ona destek ciktim tek olayim bu.

Su an burada hakan olmasa guzel cevap verebilirdim. Denizcide 3 sey makbul haci 3 ucude ucuz seyler biri sigara.
öteki her limanda bir gemi ya da başka bişi

En güzeli ben bir an önce bu şehri terk etmeyi düşünüyorum zaten 2 yıllık okuyom ingilizceyi çözdümmü işim hazır inş

okurken o işler hep hazır oluyor,mezun olunca unutuyorlar seni. İnşallah italya vs unutulanlardan olmazsın

Sen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada

aldım ben........................ 8......

iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...