İstanbul harbi çok pahalı nası yaşıyonuz orda anlamıyom
Moralini bozmak gibi olmasinda 650 2 arti 1 ev icindi. Iyi bir daire 4 arti 1 bugun en kotu 1300 ediyor veya kirasi ortalama 3.5 4 sen hesapla oradan650 neyyyyy yaaa tribe girdim
650 ye burdan denize 0 ev alırsınMoralini bozmak gibi olmasinda 650 2 arti 1 ev icindi. Iyi bir daire 4 arti 1 bugun en kotu 1300 ediyor veya kirasi ortalama 3.5 4 sen hesapla oradan
Ya olum kimse bi anda 650 vermiyorki omur boyu borclaniyorsun kimse cebinden cat diye cikarip veremiyor ayrica bu bahsettigim fiyattan asagi gercekten cok ciddiyim istanbulun kotu yerlerinde bile 300 den asagi zaten yok . El mecbur haci gecen seneye kadar 2.5 milyar telefonlar icin amiral gemisi demekti simdi onlar 5 milyara orta seviyeler 2.5 a cikti hani ya ayak uydurucan yada gidecen ist disina
Moralini bozmak gibi olmasinda 650 2 arti 1 ev icindi. Iyi bir daire 4 arti 1 bugun en kotu 1300 ediyor veya kirasi ortalama 3.5 4 sen hesapla oradan
Moralini bozmak gibi olmasinda 650 2 arti 1 ev icindi. Iyi bir daire 4 arti 1 bugun en kotu 1300 ediyor veya kirasi ortalama 3.5 4 sen hesapla oradan
650 ye burdan denize 0 ev alırsın
Su an burada hakan olmasa guzel cevap verebilirdim. Denizcide 3 sey makbul haci 3 ucude ucuz seyler biri sigara.Kaptan cigara mı içiyormuş??
En güzeli ben bir an önce bu şehri terk etmeyi düşünüyorum zaten 2 yıllık okuyom ingilizceyi çözdümmü işim hazır inşDenizli'de Deniz olmasa da orman şehir vs manzaralı miss oksijen katkılı bahçeli bi yer ayarlarım ben
sigara alkol diğerini de tahmin ediyorumSu an burada hakan olmasa guzel cevap verebilirdim. Denizcide 3 sey makbul haci 3 ucude ucuz seyler biri sigara.
Sen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banadalan olm ömrümün son dakikasının kilidini bağışlasam bana gene vermezler öyle bi kredi borçlanma vs asdfasdfsadfsdf
telefon deme, üzülürüm .s
NereyeEn güzeli ben bir an önce bu şehri terk etmeyi düşünüyorum zaten 2 yıllık okuyom ingilizceyi çözdümmü işim hazır inş
Aynen yemeksigara alkol diğerini de tahmin ediyorum
Bilmiyomki ankara olur mesela soğuğu severim sıcaktan nefret ediyomNereye
Yok abi ben buyuk konusurum bu konuda zamaninda bir fiil sahit oldugum olaylardan dolayi kimseye asla kefil olmam ben. Bizimkiler ev aldi sadece ona destek ciktim tek olayim bu.3+1 yerden ısıtmalı bina 330 bin istiyor..
Benim zaten bir ev borcu var. İkincşye yetmiyor..
Bu arada sen birine kefil mefilmi oldun![]()
Ben olsam Lenovo p2 alırım kaptan dünyanın en iyi telefonu bence hem de diğer telefonlarda olmayan birçok özellik varSen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada
Yok abi ben buyuk konusurum bu konuda zamaninda bir fiil sahit oldugum olaylardan dolayi kimseye asla kefil olmam ben. Bizimkiler ev aldi sadece ona destek ciktim tek olayim bu.
öteki her limanda bir gemi ya da başka bişiSu an burada hakan olmasa guzel cevap verebilirdim. Denizcide 3 sey makbul haci 3 ucude ucuz seyler biri sigara.
En güzeli ben bir an önce bu şehri terk etmeyi düşünüyorum zaten 2 yıllık okuyom ingilizceyi çözdümmü işim hazır inş
Sen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada
Ben olsam Lenovo p2 alırım kaptan dünyanın en iyi telefonu bence hem de diğer telefonlarda olmayan birçok özellik varEdit:Bundan sonra telefon soran herkese Lenovo p 2onerecegim
![]()
Uğraşmaz belki ondan diyorumYok yahu ne yaptın sen 1.0 litrelik 3 silindirli motor üstüne lpg takili ..adam ona yakıt tasarrufu yapamıyorum diye dert yanıyor dizelde bambaşka boyutla karşımıza çıkar ..