Mütayitle uğraşmayıp hepsini istşyoz biz. Evi kendimiz yapcaz. Para lazım..Niye satıyor yahu. Yapılan dairelerin %40'ını siz alın, %60'ı müteahhitin olsun. Hayatınız kurtulur.
Mütayitle uğraşmayıp hepsini istşyoz biz. Evi kendimiz yapcaz. Para lazım..Niye satıyor yahu. Yapılan dairelerin %40'ını siz alın, %60'ı müteahhitin olsun. Hayatınız kurtulur.
Eyvallah abim... Kariyerim ne olursa olsun sana benzini ben çıkıcam altına da pontiac çek.30 lt yak 100 km deOlsun be dokhtor, senin de kalbin temiz.
Eksiklikleri var haklısın kaptanim da benim gibi telefon cahili insanlar için pek önemli değil açıkçası...Abi valla eksiklikleri var ama fiyatina nazaran adamlar satmak icin doldurmus
Abi cahil diyorsunda masallah ppi ekran parlaklik vs bir fp telefonu almissin yemezler hic kiyidan koseden anlamam diyerekEksiklikleri var haklısın kaptanim da benim gibi telefon cahili insanlar için pek önemli değil açıkçası...
Abi cahil diyorsunda masallah ppi ekran parlaklik vs bir fp telefonu almissin yemezler hic kiyidan koseden anlamam diyerek
Bak ya kardeş dedik birdeKaptan abime bakma sen ben yakından takip ettiğim halde cogu kez sorarım onaiyi bilir oyle seyleri
![]()
Anladim canim zaten caktirmiyor kendisiKaptan abime bakma sen ben yakından takip ettiğim halde cogu kez sorarım onaiyi bilir oyle seyleri
![]()
Aha ben buradan yururum !Bak ya kardeş dedik birde![]()
Clio yu kacirirsan seninle guzel anlasabilirizKaptan abime bakma sen ben yakından takip ettiğim halde cogu kez sorarım onaiyi bilir oyle seyleri
![]()
Sanki 19.000 TL cik elmadan aldık ashshshs internetten az biraz baktığım incelediğim doğru ama öyle ahım şahım anlamamAnladim canim zaten caktirmiyor kendisi
Bak ya kardeş dedik birde![]()
Clio nun anahtarlarını sakladım an itibarıylaAha ben buradan yururum !
Clio yu kacirirsan seninle guzel anlasabiliriz
Aha ben buradan yururum !
Clio yu kacirirsan seninle guzel anlasabiliriz
Vallahi duruyor bagajda
Ben o arabanin yakitini fullersem turkiye turuna cikarimAhahhakaptan yakıtı fullersen yemekte ben ısmarlarım en güzelinden ekmek arası tükürük köfte
![]()
Gözlerim yaşardı be... Kilyos çok güzel kaptanım gelseneVallahi duruyor bagajda