Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın.
@Sailor 2010 yılında çalıştığım çok büyük otomobil firması, Mazda disbirütörlüğü almak istedi. Japon temsilciler geldi. 1 hafta çalışma yaptılar. Ama anlaşamadık. Bilgi işlem olduğum için sık sık görürdüm. İlk japonca dil tecrubemi bunlarla yaşadım.. Ah o mazdayı alsaydık heryerde bol bol mazda olurdu şimdi.. :)
Mazda gordugum en degisik marka. Gecen senelerde e5 kozyatagi uzerindeki mazda damla kapattirip isim haklarini aldirmislardi. Su an honda orasi uzun zamandir.

Mazda gordugum en degisik marka. Gecen senelerde e5 kozyatagi uzerindeki mazda damla kapattirip isim haklarini aldirmislardi. Su an honda orasi uzun zamandir.

Mazda 3 ve Ford Focus ozaman pek çok ortak parça sahipti. Ford servisindeki deneyimli ustarlar, mazda konusundada eğitim alacaklardı. Çok heveslendik, mazdayı almak için ama, malesef kar marjları yeterli bulmadı japonlar. Yani japonlar çekildi. Suç bizde değil. :( Japonlar çok fenomen bir markaydı 1990 2000 arası , ama bunu kullanamadılar.. Reklama bile ihtiyaçları yoktu. :(

Şu sitede Brüt maaşımızı nete döktürüyoruz. Bende bunu yaptım.. Ben gibi brütten maaş alan kişiye çok pis etki ediyor.
http://www.verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspx
Özelikle kara kışın kapıda olduğu dönemde, kış ayının en kötü geçtiği aralık ayında devletin bizden kesiği verginin haddi hesabı yok.
Maaşın 5/1 aralık ayında devlet tarafından kesiliyor.
Benim gibi brütten maaş alanların tek tesellisi, emekli olunca alacağı emekli maaşın nispeten daha yüksek olması. Tabi onada ömür yeterse.
Tam böyle bir şey arıyordum. Benim maaş da aydan aya değişiyor, çok kötü bir durum açıkcası.

Sadece bu ay 100 tl yakın köprü ve otoban parası ayrıca 350 tl yakıt parasi ödeyerek son 6 ayın en büyük meblağsını harcadım arabaya. Topu topu yaptığım yolda 1400 km.. 450 tl kötü oturdu.. :(

Günaydın brocum. Kanka benzini shellden alıyorum. V-Power ayıptır söylemesi. Bizim civarda Bp yok. Olsa tek seferlik Ultimate deneyeceğim ama yok.
Ben bir shell bir bp den 100 er liralık ala ala gidiyorum.Bp daha çok götürüyor.Shell daha rahat yaktırıyor ve kaçtırıyor gibi geliyor.Ben de böyle bir yol deniyorum ama ne kadar faik ne kadar doğru kestiremiyorum o yüzden sordum.Memnun musun shellden?

Ben bir shell bir bp den 100 er liralık ala ala gidiyorum.Bp daha çok götürüyor.Shell daha rahat yaktırıyor ve kaçtırıyor gibi geliyor.Ben de böyle bir yol deniyorum ama ne kadar faik ne kadar doğru kestiremiyorum o yüzden sordum.Memnun musun shellden?
Memnunum valla. Sürekli aynı menzili veriyor, 780km asfasfasd @Sailor Şimdi yeni teknoloji de geliştirmişler. Daha iyi diyorlar. İyi kaçırtıyor dediğin gibi. Ama bence benzinde devamlılık sağla, motor alışsın. Ara sıra Bp al, menzil falan istediğinde @Sailor afasfasafs

Memnunum valla. Sürekli aynı menzili veriyor, 780km asfasfasd @Sailor Şimdi yeni teknoloji de geliştirmişler. Daha iyi diyorlar. İyi kaçırtıyor dediğin gibi. Ama bence benzinde devamlılık sağla, motor alışsın. Ara sıra Bp al, menzil falan istediğinde @Sailor afasfasafs
Bana bak senin agzini yirtarim kiz bir kerede guzel etiketleyin ya isyan edecem:(

Opet iyidir dr Opet al. İzmir'de Urla'daki hariç herhangi bir istasyondan alabilirsin. Üçkuyular, Üçyol, Bornova'da Sabuncubeli öncesi iyidir.

@Sailor güzele güzel demem güzel bnm olmdkça
girls-anime-hd-list-244932.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...