Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8490017.jpg

İşçiler etiketlere not asarak isyan etti

bu çok acaip bir şey

Günaydın.
@Sailor 2010 yılında çalıştığım çok büyük otomobil firması, Mazda disbirütörlüğü almak istedi. Japon temsilciler geldi. 1 hafta çalışma yaptılar. Ama anlaşamadık. Bilgi işlem olduğum için sık sık görürdüm. İlk japonca dil tecrubemi bunlarla yaşadım.. Ah o mazdayı alsaydık heryerde bol bol mazda olurdu şimdi.. :)

Sen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada
Bütçe 1500-1700 civarlarına çıkınca benim listemdeki telefonlar var. Veririm o parayı dersen öyle paylaşacağım fikirlerimi, 1300ü geçmem diyorsan hiç boş yapmayayım :D
Ben olsam Lenovo p2 alırım kaptan dünyanın en iyi telefonu bence hem de diğer telefonlarda olmayan birçok özellik var:cool::D:pEdit:Bundan sonra telefon soran herkese Lenovo p 2onerecegim:p
Valla herkese öneriyor. Hatta geçen bir gün yine öneriyor, forumda bir yerde Lenovo konusunda Mehmet hocamla çok fazla gerildik, civardaki esnaf ayırdı :)

Şu sitede Brüt maaşımızı nete döktürüyoruz. Bende bunu yaptım.. Ben gibi brütten maaş alan kişiye çok pis etki ediyor.
http://www.verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspx
Özelikle kara kışın kapıda olduğu dönemde, kış ayının en kötü geçtiği aralık ayında devletin bizden kesiği verginin haddi hesabı yok.
Maaşın 5/1 aralık ayında devlet tarafından kesiliyor.
Benim gibi brütten maaş alanların tek tesellisi, emekli olunca alacağı emekli maaşın nispeten daha yüksek olması. Tabi onada ömür yeterse.

Bütçe 1500-1700 civarlarına çıkınca benim listemdeki telefonlar var. Veririm o parayı dersen öyle paylaşacağım fikirlerimi, 1300ü geçmem diyorsan hiç boş yapmayayım :D

Valla herkese öneriyor. Hatta geçen bir gün yine öneriyor, forumda bir yerde Lenovo konusunda Mehmet hocamla çok fazla gerildik, civardaki esnaf ayırdı :)
Konu açıp paylaşsak fena olmaz hani [emoji57]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...