Aro. Tok gözlüyüm ben abim. V6 Granada veya Taunus çekerim, fazla da şey etmem.Eyvallah abim... Kariyerim ne olursa olsun sana benzini ben çıkıcam altına da pontiac çek.30 lt yak 100 km de

Aro. Tok gözlüyüm ben abim. V6 Granada veya Taunus çekerim, fazla da şey etmem.Eyvallah abim... Kariyerim ne olursa olsun sana benzini ben çıkıcam altına da pontiac çek.30 lt yak 100 km de
Dohtor sen sole elektronik sigara cidden cokmu zararli
Sen gel kadikoyeGözlerim yaşardı be... Kilyos çok güzel kaptanım gelsene![]()
![]()
Kaptan inan bilmiyorum yaDohtor sen sole elektronik sigara cidden cokmu zararli
Ben o arabanin yakitini fullersem turkiye turuna cikarim
En az 2 saat yol yavv :/ neyse @DouglasAdams da gelsin orta bi yerde(güney kampüs :d) buluşuruz ksmdmdmdmSen gel kadikoye
Zara da bunu yapıyosa piii
Çiçek AbbasFilm izleyesim var var mı bir öneri DIY in bol bol geçtiği garajli filmler tercihim
Mi 5X'in işlemcisi orta seviye(Snapdragon 625) aynı fiyat bandında olan Mi 5S'te ise Snapdragon 821 var ona da bir bakın istersenizSen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada
Bütçe 1500-1700 civarlarına çıkınca benim listemdeki telefonlar var. Veririm o parayı dersen öyle paylaşacağım fikirlerimi, 1300ü geçmem diyorsan hiç boş yapmayayımSen telefon alacaksan orta fiyatlara f/p ariyorsan benide aydinlat acil . Su an kafamda mi 5x var 1300 e varsa aklinda model sole banada
Valla herkese öneriyor. Hatta geçen bir gün yine öneriyor, forumda bir yerde Lenovo konusunda Mehmet hocamla çok fazla gerildik, civardaki esnaf ayırdıBen olsam Lenovo p2 alırım kaptan dünyanın en iyi telefonu bence hem de diğer telefonlarda olmayan birçok özellik varEdit:Bundan sonra telefon soran herkese Lenovo p 2onerecegim
![]()
Konu açıp paylaşsak fena olmaz hani [emoji57]Bütçe 1500-1700 civarlarına çıkınca benim listemdeki telefonlar var. Veririm o parayı dersen öyle paylaşacağım fikirlerimi, 1300ü geçmem diyorsan hiç boş yapmayayım
Valla herkese öneriyor. Hatta geçen bir gün yine öneriyor, forumda bir yerde Lenovo konusunda Mehmet hocamla çok fazla gerildik, civardaki esnaf ayırdı![]()
Para arttıkça yam yamlıkta artıyo kar etmek insanların gözünü kör ediyorZara da bunu yapıyosa piii
inş bn de öle olrm para bozsn bniPara arttıkça yam yamlıkta artıyo kar etmek insanların gözünü kör ediyor
Para arttıkça yam yamlıkta artıyo kar etmek insanların gözünü kör ediyor