Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sonunda Passat geldi islemleri anca bitebilmiş. Entegre çocuk koltuğu gerçekten güzel nimet arabada çocuk olunca tuşa bas acilsin çocuk olmayınca kapat arkada 3 kişi rahat otur mükemmel :D. Bu koltuğun römer ile karsilastirmasini yaptığım bir yazı yazacağım...

Son düzenleme:

Sonunda Passat geldi islemleri anca bitebilmiş. Entegre çocuk koltuğu gerçekten güzel nimet arabada çocuk olunca tuşa bas acilsin çocuk olmayınca kapat arkada 3 kişi rahat otur mükemmel :D. Bu koltuğun römer ile karsilastirmasini yaptığım bir yazı yazacağım...
Güzel detaylar var.Kazasız belasız

Tam olarak böyle hayırlı geceler.
12003390_10153691996463159_819574871265105042_n.jpg

@alfhonso sene 1997 aldığım ilk otomobil dergisi Otomoto nun kapağında lansmanı yeni yapılan alfa156 vardı. Asla unutmam. 2002 yılına kadar yani ilk bilgşsayarımı alana kadar. Haftada 2-3 dergi alırdım.. :) oyuzden Alfa 156 nın bende böyle bir hatırası vardır..

Çok şükür bu günlerimize Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur bir şekilde.
Pişman oldum bu yukarıdaki cevabı yazdığım resmi paylaştığım için kafama sonradan dank etti. Renoyu ve hayaller hayatları görünce aklıma bu resim geldi malesef Kırılan varsa özür dilerim hakkınızı helal edin. Bildirdim silerler inşaAllah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...