Lannnnn kafayı yiycemmmObsesif manyak
Lannnnn kafayı yiycemmmObsesif manyak
Lan iki dakika bile dayanamadım izlemeye. Videoyu kapattım hala sesi beynimde yankılanıyorObsesif manyak
Yarış eldiveni mi giymiş hanım ablamız?Obsesif manyak
Sizin arabanın da ön Toyota logosunda mavi detaylar var mı Hybrid'e mi özel?şşş sen sus ''Turbo Fuel Stratified Injection'' ın konuşsun
Sadece hibritlerin marka logosu mavi.Sizin arabanın da ön Toyota logosunda mavi detaylar var mı Hybrid'e mi özel?
qanqa, senin araçta devlet, ötv indirimi vs. veriyor mu?şşş sen sus ''Turbo Fuel Stratified Injection'' ın konuşsun
Obsesif manyak
Ellerine yeni gelin eldiveni takmış manyakObsesif manyak
110 hp mi oluyor abi onlarBeyler 208 techno edition alinir mi ne dersiniz
82 lik o zaman 110 luk güzel kaçıyor ama 82 liği bilmiyom 208 hakkında hiçbişey bilmiyom aslında öylesine sordumNette 80 kusur diyor
Nette 80 kusur diyor
Yok abi mazdayi satmadan almayi dusunuyoruzMazdadan Pejoyamı düşüyorsun. Arabayı kaça satıyon. Fiyat ver. belki müşteri var alır.
Abi alıyosan turbolu bişey al bence limit ne kadarYok abi mazdayi satmadan almayi dusunuyoruz
Yok abi mazdayi satmadan almayi dusunuyoruz
Benzin tv gümbür gümbür geliyor çok bomba bir test daha yolda araç sahibi Ozan Bey'de olursa video da doyurucu olacaktır.
Videonun sonunda hayalindeki yapmak istediği arabayı anlatırkenki adamın mutluluğu yüz ifadesi harika ya. Valla ankarada da farklı cevherler varmış ben gittiğimde fırsat bulursam bi gitmeye çalışayım burlara