Tasarım görecelidir saygı duyarımAudi ne kadar güzel iç tasarım yapıyorsa o kadar boktan dış tasarım yapıyor ne yalan söyleyeyim.

Tasarım görecelidir saygı duyarımAudi ne kadar güzel iç tasarım yapıyorsa o kadar boktan dış tasarım yapıyor ne yalan söyleyeyim.
Var zaten abi otomatik fren sistemi. Dün bizim arabada çalıştı hatta.Hayırlı geceler. Vw'ne otomatik fren yapma özelliği ne zaman gelir? Gelir mi? @herkes @Porsche
Teşekkür ederim kardeşim cevabın içinVar zaten abi otomatik fren sistemi. Dün bizim arabada çalıştı hatta.
Var varTeşekkür ederim kardeşim cevabın içinTiguan All space de var mı ki?
Bitmiş hali değil buraya eklediğim. Koydum gölgeleri sonra.Hocam bir şey soracağım. İnsanlara gölge istemiyorlar mı?
Cümlelerdeki noktalama işaretilerinden bile elitlik akıyorDün kız arkadaşımla galerilere gittik.Madem seviyoruz neden birlikte bakmayalım dedik.Neyse işte Renault-Mazda-Seat-Pejo derken en sevdiğimiz araba yine mx5 oldu.(ekonomik özgürlüğüm elime geçince alıcam).. Butik bir markanın değerini yine anlatan bir galeri turu olmuştu.Gürültü patırtı yok.Arabanın koltukları kadife örtülü direksiyon kaplanmış.Vites-el freni kaplanmış.. Tıp öğrencisi olduğumu söyleyince bizim okuldaki beyin cerrahı mx5 sahibi hocamızın adını direk söyledi satıcı falan.. Güzel şeyler özel hissettiriyor![]()
Bizde picasso alırken üniversite den citroen alan hocaların isimleri saymışlardı. Ama araba citroen olunca bir etki yaratmıyorTıp öğrencisi olduğumu söyleyince bizim okuldaki beyin cerrahı mx5 sahibi hocamızın adını direk söyledi satıcı falan
Cümleyi noktayla bitirdikten sonra boşluk bırakmayarak ve 3 nokta yerine 2 nokta kullanarak metnin üzerinde kendi imzasını da yaratmış dikkatinizi çekerimCümlelerdeki noktalama işaretilerinden bile elitlik akıyor
Bizde sanayide neyse
Şahsına münhasır bir yazım şekli onda bile bir farklılık bir özellik varCümleyi noktayla bitirdikten sonra boşluk bırakmayarak ve 3 nokta yerine 2 nokta kullanarak metnin üzerinde kendi imzasını da yaratmış dikkatinizi çekerim![]()
Şu forumda sayfalarca yazı yazdım, bugüne kadar bana hiç böyle şeyler söylenmedi. Demek ki var bir şeylerŞahsına münhasır bir yazım şekli onda bile bir farklılık bir özellik var![]()
Yoo değişiyor. Ehliyeti alınca en az bi kere patlıyorsunO prangalardan kurtulunca trafik acemiliğiyle gümbür gümbür patlıyor insan, hiç sekmez
![]()
Ben butik doktor olcamCümleyi noktayla bitirdikten sonra boşluk bırakmayarak ve 3 nokta yerine 2 nokta kullanarak metnin üzerinde kendi imzasını da yaratmış dikkatinizi çekerim![]()
Abi sen her yazı yazdığında ben ünlü yazarın yeni kitabı çıkmış gibi okuyorum altına da o kadar iltifat ediyoruz yani şimdi 2 devrik cümle ile karşılaştırma kendini senin klasmanın farklıŞu forumda sayfalarca yazı yazdım, bugüne kadar bana hiç böyle şeyler söylenmedi. Demek ki var bir şeyler![]()