Okula sabah sekizde geldim o saaten beri derse giriyorum. Birazdan da diğer ders başlıcak bakalım ucu açık onun on bire kadar yolu var.
Nakit paranın kokusu,hissi. Anlayamazsiniz... @İstanbulluuVay bee. İnanılmaz bir hiss. Az önce nakit para ile yakıt aldım.
Yanaştım lpg istasyonuna.fulle dedim adama. Hiç böyle koltuktan inmedim.. Kafayı uzatamadım ama camı sonuna kadar acıp elimi camdan sarkıtarak nakit 32 tl yi verdim.. Miiss. Keş para ödemek nasıl bir zevk..
Okula sabah sekizde geldim o saaten beri derse giriyorum. Birazdan da diğer ders başlıcak bakalım ucu açık onun on bire kadar yolu var.
Çok güzel saat ama bence de çok. Kaybolsa bir şey olsa üzüntü derecesi çok fazla olur.10 cok be biliyorum bu modeli ama
ilk saatteki yüzde 5 lik indirim farkına benim kullandığım saatten 2 tane alınıyor..
Attım diye böyle saatler kullandığım zannedilmesin. Benim emektar Casio edifice'ı 350 liraya almıştım, 4-5 yıl oldu sanırım. En son 500 lira civarına satılmış aynı saat.ilk saatteki yüzde 5 lik indirim farkına benim kullandığım saatten 2 tane alınıyor..![]()
Ara verdik şimdi 10 gibi bitirir heraldebence ucu açık değil, karanlık![]()
bendeki saatte edifice.. çok çok memnunum sizin gibi 300 lü bir rakama almıştım. hiç kolumdan çıkardığımı hatırlamam ama çizik dahi yok günlük kullanım için tüm edifice serisi iyidir bence.. seiko'lara benimde içim eriyor ama hepsi aşırı pahalı..Attım diye böyle saatler kullandığım zannedilmesin. Benim emektar Casio edifice'ı 350 liraya almıştım, 4-5 yıl oldu sanırım. En son 500 lira civarına satılmış aynı saat.
Kafamda deri kayışlı klasik bir Seiko veya Orient almak var gibi ama, bakalım. Şuan ülkenin içinde bulunduğu durum böyle bir yatırıma uygun değil.Şaka bir yana bu aralar gereksiz harcamadan kaçınıyorum. Dolar 3,90'a dayandı yine.
Orient'te baya zor bulunur oldu, Sirkeci-Eminönü civarında bazı saatçilerde var gerçi ama internette eskiden daha yaygındı.
Aynı şekildeyiz, bende ev dışında devamlı kullanırım. Kayışında çizikler var ama saatin camında vs. en ufak kusur yok.bendeki saatte edifice.. çok çok memnunum sizin gibi 300 lü bir rakama almıştım. hiç kolumdan çıkardığımı hatırlamam ama çizik dahi yok günlük kullanım için tüm edifice serisi iyidir bence.. seiko'lara benimde içim eriyor ama hepsi aşırı pahalı..
Geçenki kredi kartı yorumların çok doğruydu. Kredi kartı kullanmamak büyük lüks. Ben sadece uçak bileti alırken kullanmaya gayret ediyorum.Vay bee. İnanılmaz bir hiss. Az önce nakit para ile yakıt aldım.
Yanaştım lpg istasyonuna.fulle dedim adama. Hiç böyle koltuktan inmedim.. Kafayı uzatamadım ama camı sonuna kadar acıp elimi camdan sarkıtarak nakit 32 tl yi verdim.. Miiss. Keş para ödemek nasıl bir zevk..
Veren saati hatasi. Benim pilli olani 6 sene gitti pilsiz olani 10 sene sonra sarj ettigi bataryasi bitti ona dikkat abiDamatlık saatim Seiko, 3 yıl sonra pili bitti yatışta bu ara. Ama çok severek takıyorum.
http://www.hepsiburada.com/seiko-sks397p-erkek-kol-saati-p-SAKSVSKS397P?magaza=Kosovalı Saat
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
500 600 e dolu seiko var yahubendeki saatte edifice.. çok çok memnunum sizin gibi 300 lü bir rakama almıştım. hiç kolumdan çıkardığımı hatırlamam ama çizik dahi yok günlük kullanım için tüm edifice serisi iyidir bence.. seiko'lara benimde içim eriyor ama hepsi aşırı pahalı..
Biliyorum da hocam hiç biri cezbetmiyor beni.500 600 e dolu seiko var yahu
O ayri valla hemfikirim yoksa ustlerde gelen 10 milyarada var seikoBiliyorum da hocam hiç biri cezbetmiyor beni.