1 knot 1.85 km yapıyor 34de 62kmabi gücü önemli boşver hızı koca gemi kaptan köşkünde hız kim anlayacakbu arada bilgi olarak sorayım 34 tam olarak ne oluyor abi ?
1 knot 1.85 km yapıyor 34de 62kmabi gücü önemli boşver hızı koca gemi kaptan köşkünde hız kim anlayacakbu arada bilgi olarak sorayım 34 tam olarak ne oluyor abi ?
Tabi bu hizi onca ton yukle yapabildigi icin gercekten ciddi bir hiza sahip videodaki tekne1 knot 1.85 km yapıyor 34de 62km
Abi bu f16 falan o zamanArabada km denizde mil yani knot kulac hesabi olarak gecer 34 knot baya baya baya ferrari demek oyle diyeyim
E tabi devlet buyuklerini ne kadar yalarsan o kadar ust seviye aletlere gecebiliyorsunAbi bu f16 falan o zaman
https://www.instagram.com/p/BYTmCxgAPp4/
https://www.instagram.com/p/BWyQ3h1Ad14/
Şuan bende QNB finans, vakıf, iş bankası bankamatik hesap kartları var. Alayım mı enpara harbiden değer mi? Hangi bankanın bu? Hoşuma gitti ciddenEnpara Kart'ın güzellikleri. Yemek harcamalarında ay sonu %25'ini iade ediyormuş ben hiç bakmamıştım. Okul yemekhanesinden haftalık yemek alıyordum 8.50 TL'ye 3 kere almışım onlardan iade geldiEkli dosyayı görüntüle 9922
Banka kartı almayı düşünen öğrenci arkadaş varsa düşünmesin bu karttan alsın. Ayağınıza kadar getiriyorlar bir sürü kampanya avantajı oluyor. Havale para çekme vs zaten ücretsiz tam bir öğrenci spec
Ekli dosyayı görüntüle 9923
Sadece bu kampanya için değil pek çok özelliği ile enpara kesinlikle almaya değer. Finansbank altyapısı kullaniliyor, anında masrafsız eft, vadeli hesap kullanım kolaylığı, günlük 7500 ATM nakit çekimi gibi özelliklerini kullandık şimdiye kadar.Şuan bende QNB finans, vakıf, iş bankası bankamatik hesap kartları var. Alayım mı enpara harbiden değer mi? Hangi bankanın bu? Hoşuma gitti cidden
Nerden alınır bu enparaSadece bu kampanya için değil pek çok özelliği ile enpara kesinlikle almaya değer. Finansbank altyapısı kullaniliyor, anında masrafsız eft, vadeli hesap kullanım kolaylığı, günlük 7500 ATM nakit çekimi gibi özelliklerini kullandık şimdiye kadar.
Reklam ve promosyon ile rahatsız da etmiyorlar. Ben oldukça takdir ettim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternetten başvuru yapıyorsun randevu ile evine gelip alıyorlar bilgilerini. Çok güzel bir sistem içinde çalışıyorlar.Nerden alınır bu enpara
Bir bankaya bağlı değil miİnternetten başvuru yapıyorsun randevu ile evine gelip alıyorlar bilgilerini. Çok güzel bir sistem içinde çalışıyorlar.
Qnb Finansbank markası enpara, Finansbankin klasik bankaciligindan ayrı bir oluşum dijital bankacılık.Bir bankaya bağlı değil mi
Başka bir bankadan eft geldiğinde de ücretsiz mi oluyorQnb Finansbank markası enpara, Finansbankin klasik bankaciligindan ayrı bir oluşum dijital bankacılık.
Gönderen bankanın şartları önemli eftde.Başka bir bankadan eft geldiğinde de ücretsiz mi oluyor
3310 u ekleyelim lutfen tfsi bey .Asker saati bu![]()
Atom bombasından sağ kurtulabilecekler;
1. Karafatma
2. Casio asker saati
Kaptanim ilk saatim şu casio asker saatlerinden sonra baya bie zaman saatsiz gezdim . Yazin 150TL ye Daniel Klein aldim başlangıç icin nasıl [emoji16]Baslangic icin ideal ucuza cok saat var orada biliyorum![]()