Paketin bitmişse bir dal vereyimNetiniz de donma oluyor mu? Youtube de falan??
Yok panpa, daha kotam varPaketin bitmişse bir dal vereyim
LPG mi
Oluyor, sabahtan beri youtube'da 1 dakikalık videoyu bile zor izliyorum. Keza forum ve facebook da zor refresh yapılıyor.Netiniz de donma oluyor mu? Youtube de falan??
Bugün öğleden beri videolarda donma yaşıyorum ben de. Türlü türlü network ayarları işlemedi. Ama az önce Ferrari testi 720p'de aktı valla.Netiniz de donma oluyor mu? Youtube de falan??
Oluyor, sabahtan beri youtube'da 1 dakikalık videoyu bile zor izliyorum. Keza forum ve facebook da zor refresh yapılıyor.
Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?Bugün öğleden beri videolarda donma yaşıyorum ben de. Türlü türlü network ayarları işlemedi. Ama az önce Ferrari testi 720p'de aktı valla.
Benim arabayada bunun özelliklerinden biraz koklatmışlardır demi abi sonuçta onun da kolları fiat'a bağlı hı abi?Yoooğartık![]()
Zannetmiyorum be abim. Bunda artık iyice sinyali sileceği filan da kaldırmışlar. Zor valla. :/Benim arabayada bunun özelliklerinden biraz koklatmışlardır demi abi sonuçta onun da kolları fiat'a bağlı hı abi?
![]()
Millenicom (doping adsl)Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Uydunet kullanıyorum ama sanırım Türkiye genelinde bir problem var. Bugün ptt'de de aps ile kargo yollayacaktık, eleman sistem bugün çok yavaş çalışıyor diye bayağı bekletmiş pederi.Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Burası geyik başlığı. Lutfen böyle ciddi paylaşımlar yapmayalım.
Örneğin Freud paylaşılacaksa bu paylaşılsın. =)
Ekli dosyayı görüntüle 9940
Örneğin Freud paylaşılacaksa bu paylaşılsın. =)
Ekli dosyayı görüntüle 9940
Lan ahahhaha okuyunca kahkaha attım niye acaba