Bornova-Karşıyaka arası çevreyolunda tiguanla kapışan kapışan bir mito vardı acaba sen miydin? Tarihi hatırlamam imkansız0-100km => 5,7sn nedir aga?
MiTo ile çok 2.0 lt'lik SUV trollemişliğim var. Ama bu denk gelmesin bana![]()

Bornova-Karşıyaka arası çevreyolunda tiguanla kapışan kapışan bir mito vardı acaba sen miydin? Tarihi hatırlamam imkansız0-100km => 5,7sn nedir aga?
MiTo ile çok 2.0 lt'lik SUV trollemişliğim var. Ama bu denk gelmesin bana![]()
Neden verilsin ki abi? Yılın 3 ayı kullanılan bir lastik için.Lastiğin limitini zorlamayan sürücüler için iyi lastik-kötü lastik yok ki. İdame eden idame ettiremeyen lastik var benceŞu lanet petlas w651 çıktığından beri kış lastiği algısı tamamen değişti. Tanesini 215 liradan satıyorlar, haliyle tanesi 400 lira olan ts 860'a ya da 320 lira olan nokian'a nasıl para verdireceksin ? 43 lastik arasından 39'uncu olmuş petlas'a mahkum kaldık ya harbiden kafayı yiyeceğim.
Ts 850'ye de baktım ama sadece 14 ve 16 inç jantlı ebatları kalmış. Bulabilirsen Nokian wr d4 almanı tavsiye ederim.O zaman maalesef contiden başka lastik bakıcaz gibi duruyor
Problem tam da şurada ki karda, buzda ideal bir lastik ama hava ısınınca facia bir lastik. Tamamen kar altında ya da çoğunlukla kar ve buz olan bir şehirde yaşıyor olsam dakika düşünmem petlas alırım her daim. Ama hava sıcaklığının çoğu zaman yükseldiği bir bölgede yaşadığımız için petlas o ihtiyacımı karşılamıyor. Hava ısındığı vakit iyi tepkiler veren kış lastikleri ise pahalı. Gel de bunu pedere anlatNeden verilsin ki abi? Yılın 3 ayı kullanılan bir lastik için.Lastiğin limitini zorlamayan sürücüler için iyi lastik-kötü lastik yok ki. İdame eden idame ettiremeyen lastik var bence
200'lük banknot yap, sırt çantasına bile sığarGalericilerin bir deyimi var bu parayı o arabanın içine koysan sığmaz diye![]()
O konuda doru diyolar şimdi bakOna bakarsan bemve yav da diyorlar çok takma galericileri bedocum muck
Knk nasıl bişi 100bin o kadar Yunus Emre bir arada nası durcak yav tam çıldırmalıkYa hayatlarında 100 bin lira mo görmüş fakirler abartıyor işte 100 bin tl aığar o arabaya bizzat ben şahidim
engelli indirimi ile düşündüm de farklı olur gibi geldiZOE, 128 bin TL imiş. Çok pahalı
O zaman ne kadara iniyor?engelli indirimi ile düşündüm de farklı olur gibi geldi
Kime ne anlatıyorsun 20 lik banknot hesabı yapıyorlar faqir düşünüp..O zaman ne kadara iniyor?
80 kagıtO zaman ne kadara iniyor?
80 ise ciddi düşünülür. Menzili de artmış. 400'e yakınmış.80 papel
YUH YUHŞuan lık duruyor. Yakıt masrafı 0 TL görünce içim şöyle bir gidiyor elektrikli araçlara...
afasadafas yaa kardeşim, napalımYUH YUH
YUH
Gozun doysun be daha ne kadar az yakcanafasadafas yaa kardeşim, napalımBak benzin kaç olmuş. O kadar da zengin değilim
![]()
Benim verecegim para şimdiki arabayı satıp 20 veya 25 arası uygun geldi bu yüzden80 ise ciddi düşünülür. Menzili de artmış. 400'e yakınmış.
Kardeş şöyle bir şey mantıklı olur mu bilemiyorum:Abi daha 3bin km yapmış conti eco contact var arabada fabrikadan gelen. Yoksa ben de bi düşünmedim değil 4 mevsim lastiği. Şehir de istanbul aynen.
O zaman maalesef contiden başka lastik bakıcaz gibi duruyor
ABLAMDA
Neyse ki benzinli araç sahipliği elitliğime rağmen faqir halktan kopmuyorum. =)Km de 50 kuruşdan fazla yakanlar zengindir...