Canım okadar sıkılıyorki, Eskiden izlediğim Macross serilerine benzer bir film bulsakta izlesek. Şöyle Çok yakan Vf01 felanlı olanlardan
ne demek FİLAN ?!![]()
EVET EN GÜZELİ ALFA ROMEOYakinda alfa alacan tamam en guzel araba o
Satayım sana beyaYa bu @alfhonso müdür de iyice alfisti kesildi başımıza. 3 gün sonra arabasını satacak potansiyeli ben buradan görüyorum, kendisi görmüyor mu![]()
talipler var şu an, sahibinden.com'a gerek yokAracin testide geldi yakinda sahibinden de goruruz
ADAMLAR ŞEKİL SANA MI SORACAKTIYalnız dikkatinizi çekti mi Oto PAU'nun konsepti bir ilginç ya hibrit ya el pi ci li araba test ediyorlar. @Koraykaya hayırdır marjinalmisin?
Valla sahibinden.com uygulamasında alfa seçeneği seçili halde, arada bildirim geliyor bakmaya devam ediyorumHerkese iyi haftasonlari
Walla satar mi bilmem ama o zehri aldi, olene dek icini kemirmeye devam edecek![]()
pompayı direk kendime bağlasam anca kurtarır bu fiyatlarlaLpg yi ciftler artik bu askla mudur
Bana kalsa senin sürekli hesap kitap yapan yaşam tarzınla her geçen gün ömrün ikişer üçer gün atlayarak gidiyor, fazla ciddiye alıyorsun hayatı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam ederse kalp rahatsızlıkları yaşaman kaçınılmazAlfanın motorunda lpg yoksa, taktırmasın, Sonradan lpg takmak bana intihar gibi geliyor![]()
talipler var şu an, sahibinden.com'a gerek yok
ADAMLAR ŞEKİL SANA MI SORACAKTI
Valla sahibinden.com uygulamasında alfa seçeneği seçili halde, arada bildirim geliyor bakmaya devam ediyorum
pompayı direk kendime bağlasam anca kurtarır bu fiyatlarla
Bana kalsa senin sürekli hesap kitap yapan yaşam tarzınla her geçen gün ömrün ikişer üçer gün atlayarak gidiyor, fazla ciddiye alıyorsun hayatı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam ederse kalp rahatsızlıkları yaşaman kaçınılmaz
Valla bu muhabbeti bir tek burda yapıyorum. Yakıt muhabetini yani. Genelde çevremdekiler beni arabasıyla çok oynayan çok gezen zengin adam algısıyla tanıyorlar. Para zor kazanılıyor. Eğer benim ömrümden ömür çalan bir şey varsa, işlerin kötü gidip erken emekli edilmek. Her sene sonu son 2 ay bunun sıkıntısını çekerim. Bu senende öyle ve durumlar çok karışık.![]()
emekli edilme mevzusunu anlamadım abi, ama biz de zengin olduğunu biliyoruz, bu kadar kafaya takmanı anlamama sebebim de o![]()
Şş yavru alayım mı seni hypermiling yaparız
Şş yavru alayım mı seni hypermiling yaparız
Beni fakir zannedenlere zengin; zengin zannedenlere fakir görünürüm.İstanbulun robin hooduyum atım yok i10 um var SA
Babam Hybrid CH-R almayınca ben...100 km de 4 litre yakalım.Artanla sana çay kahfe ısmarlarım...
Ah baba ah nolurdu bir de elektrik motoru ekletsen...Babam Hybrid CH-R almayınca ben
Arabanın deposundaki yazdan kalma benzini kullanıp, kış benziniyle depoyu tekrar doldurdur bugün. Malum lpg ci olduğumuzdan, benzin fiyatlarına hiç dikkat etmiyordum.
Shell'den litresi 5,69tl ye benzin alınca insan bi vay diyor hani...
Tokai marka araba almıyorum prensip olarak. =)
EVET EN GÜZELİ ALFA ROMEO
Satayım sana beya![]()