Yakinda alfa alacan tamam en guzel araba ojantların güzelliği![]()
Yakinda alfa alacan tamam en guzel araba ojantların güzelliği![]()
Ya bu @alfhonso müdür de iyice alfisti kesildi başımıza. 3 gün sonra arabasını satacak potansiyeli ben buradan görüyorum, kendisi görmüyor muYakinda alfa alacan tamam en guzel araba o
dkda 82 kez kalbim atıyor <3 galiba yaşıyorumAlo @Iskender™ yaşıyor musun?
Aşık olmuşsundkda 82 kez kalbim atıyor <3 galiba yaşıyorum![]()
Hayran olmakla aşık olmayı karıştırmışım sorryyen son gördüğüm şey senin fotoğrafın![]()
Kısa bir araştırma sonucu kalbin neden hızlı attığının sebeplerini listeledimHayran olmakla aşık olmayı karıştırmışım sorryy
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Kısa bir araştırma sonucu kalbin neden hızlı attığının sebeplerini listeledim
• Ciddi stres
• Kafein tüketimi(çikolata da dahil)
• Alkol tüketimi
• Sigara
• Öksürük, soğuk algınlığı, kilo vermek için reçetesiz satılan ilaçlar.
• Bazı uyuşturucular (Kokain gibi)
• Uykusuzluk
• Atıf'a duyulan hayranlık
Aracin testide geldi yakinda sahibinden de goruruzYa bu @alfhonso müdür de iyice alfisti kesildi başımıza. 3 gün sonra arabasını satacak potansiyeli ben buradan görüyorum, kendisi görmüyor mu![]()
Aracin testide geldi yakinda sahibinden de goruruz
Yalnız dikkatinizi çekti mi Oto PAU'nun konsepti bir ilginç ya hibrit ya el pi ci li araba test ediyorlar. @Koraykaya hayırdır marjinalmisin?Ya bu @alfhonso müdür de iyice alfisti kesildi başımıza. 3 gün sonra arabasını satacak potansiyeli ben buradan görüyorum, kendisi görmüyor mu![]()
bir buçuk era var knk<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
İskender sende ne var araba yav onu bunu bırakta şimdi
Çok fazla Hyundai iskendercim..bir buçuk era var knkkullanıcı yorumları aşağıdadır...
-Fiyatına göre alınabilecek en iyi arabadır Hyundai Accent Era dizel...
-2006 modeli bende var kesinlikle al o fiyatta diger arabalar ile kıyas bile edilemez. Parca konusunda fiyatlar makul servis bakım giderleri biraz bana fazla geldi ama çok değil. Bende 5 aydır falan kullanıyorum Rakip modellere göre daha seri ve güçlü bir araba.
-Tercihin Gerçekten Muhteşem... Donanım Performans.. Ekonomi.. = hyundai Acccent-era
-Aramıza hoş geldiniz, bir yıllık dizel Era kullanıcısı olarak size sadece şunu söyliyeceğim, "özellikle performans yönünden dizel Era dedin'mi herkez sesini kesip önündesaygıyla eğiliyor" tecrübeyle sabittir...
-Era kisrak gibi hizlaniyor ama yol tutusu zayif ve durmuyor arac(son ddiklerine katılmıyorum)![]()
-Bu arada yazmayı unuttum, dediklerinde haklısın aracın performansı harika....Rampalarda tutma beni gidecem diyor mübarek..
-Aynı motor aynı model aracı kullanma fırsatım oldu. Sadece söylediklerinize katılarak şunu eklemek istiyorum. Bir araç bu kadar mı sessiz çalışır yaw. Hasta olmuştum o zaman sessiz çalışmasına. Rölantide sanırsınız araba stop etmiş vaziyette
-Bencede çok iyi araç. 110 hp. Hem performans hem ekonomi. Bi de chip olursa offf süper olur.
Herkese iyi haftasonlariYa bu @alfhonso müdür de iyice alfisti kesildi başımıza. 3 gün sonra arabasını satacak potansiyeli ben buradan görüyorum, kendisi görmüyor mu![]()
Lpg yi ciftler artik bu askla mudurHerkese iyi haftasonlari
Walla satar mi bilmem ama o zehri aldi, olene dek icini kemirmeye devam edecek![]()
knk 1.5 dizel eranın otomatiği nasıldır?bir buçuk era var knkkullanıcı yorumları aşağıdadır...
-Fiyatına göre alınabilecek en iyi arabadır Hyundai Accent Era dizel...
-2006 modeli bende var kesinlikle al o fiyatta diger arabalar ile kıyas bile edilemez. Parca konusunda fiyatlar makul servis bakım giderleri biraz bana fazla geldi ama çok değil. Bende 5 aydır falan kullanıyorum Rakip modellere göre daha seri ve güçlü bir araba.
-Tercihin Gerçekten Muhteşem... Donanım Performans.. Ekonomi.. = hyundai Acccent-era
-Aramıza hoş geldiniz, bir yıllık dizel Era kullanıcısı olarak size sadece şunu söyliyeceğim, "özellikle performans yönünden dizel Era dedin'mi herkez sesini kesip önündesaygıyla eğiliyor" tecrübeyle sabittir...
-Era kisrak gibi hizlaniyor ama yol tutusu zayif ve durmuyor arac(son ddiklerine katılmıyorum)![]()
-Bu arada yazmayı unuttum, dediklerinde haklısın aracın performansı harika....Rampalarda tutma beni gidecem diyor mübarek..
-Aynı motor aynı model aracı kullanma fırsatım oldu. Sadece söylediklerinize katılarak şunu eklemek istiyorum. Bir araç bu kadar mı sessiz çalışır yaw. Hasta olmuştum o zaman sessiz çalışmasına. Rölantide sanırsınız araba stop etmiş vaziyette
-Bencede çok iyi araç. 110 hp. Hem performans hem ekonomi. Bi de chip olursa offf süper olur.
Lpg yi ciftler artik bu askla mudur
4 ileri otomatik knki <3 manuele göre biraz fazla yakıor diolarknk 1.5 dizel eranın otomatiği nasıldır?
Yandan darbe alma da naparsan yapHyundaiye laf edene laf ederm ayq
Önemli olan trafik kurallarına uymak mümin kardeşm böyle şeylere grk ykYandan darbe alma da naparsan yap