Bende shelldeki ferrariler de vardı bp deki tır da hiç lpgli arabamız olmadıAklıma ne geldi durduk yere. Eskiden akaryakıt firmalarının kampanyaları olurdu 100tllik akaryatık alımlarında tır, araba falan hediye ediyorlardı o zamanlar lpgli doğanımız vardı. Tek seferde 100 liralık gaz alamıyorduk tank küçük kalıyordu bide tabi o zamanlar lpg ucuz ben hiç o oyuncaklardan alamıyodum. Sağolsun kuzenler falan alıyorduda veriyordu banaYiyosa şimdi yapsınlar o kampanyayı valla ev dolar taşar
![]()
İş yerim eve 1.8 km uzaklıkta olduğundan ne kadar zorlarsam zorlayayim 8 litre altını görmem imkansız gibi. Ama sayende bir hedefim var artık 5. OlmakBeyler spritmonitor yazılımına güncelleme geldi. Seni sıralamaya sokuyor. 20 kişide 9 ncu sıradayım..
Ekli dosyayı görüntüle 9980
İş yerim eve 1.8 km uzaklıkta olduğundan ne kadar zorlarsam zorlayayim 8 litre altını görmem imkansız gibi. Ama sayende bir hedefim var artık 5. Olmak![]()
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de var ferrariler tırlarda hiç biri bizim yakıt alımından gelmediBende shelldeki ferrariler de vardı bp deki tır da hiç lpgli arabamız olmadı
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üç numaradaki adam 105 bin km ortalaması 8,5 litre.
Senin araban kaç kilo ruhsat ağırlığı var. Benim 1119 kilo ruhsat ağırlığına rağmen aramızda çok az fark var.![]()
1340 diye biliyorum ama tam emin olamadım. Benim sert sürüşümün de etkisi var bu değerlerde hanım kullandığında 6,79 LPG ortalama gördü ancak benim en iyi tüketimim 7,80lt. Ben 2950 devirde 117km hızla CC sabitlerken, o 2000 devir civarında 95km ile gidince ciddi tüketim farkı oluşuyor ikimizin arasında.
Öksürtür.2 türk kızının egosunu rahatlıkla çeker diyosun :d
Otobüsçü akrabaları sayesinde tır koleksiyonu olan kuzenimi aşırı kıskandığım doğrudur hatta küçük boy Mack için 5 Ferrari karşılığı takasa girmiştimBende shelldeki ferrariler de vardı bp deki tır da hiç lpgli arabamız olmadı
Bende hiç biri yok ya kaybettim maalesefOtobüsçü akrabaları sayesinde tır koleksiyonu olan kuzenimi aşırı kıskandığım doğrudur hatta küçük boy Mack için 5 Ferrari karşılığı takasa girmiştim![]()
Bunlar son kurtarabildiklerim küçük kardeş olunca kalmıyor pek
Ekli dosyayı görüntüle 9981
Bende hiç biri yok ya kaybettim maalesef
Keşke shell şimdi de yapsa bu kampanyayı da toplasak gene ferrarileri
Ferrari'yi bilmem ama o tır kampanyası geri gelirse sülalecek BP'ye dönerizKeşke shell şimdi de yapsa bu kampanyayı da toplasak gene ferrarileri
O nasıl bir sistem öyle??
Ekli dosyayı görüntüle 9982
Bu ne yada nerenin plakası bilen varmı?
Yok, soldaİngiltere plakası, yada kıbrıstan gelmiş. Dreksiyonuna bak, tersmi.