Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modoko ya gittik bugun ben genelde ikea gibi buyuk zincirlerden bir esya almayi pek sevmem . Denedim iyi gecinmeyi her aldigim seyin bir parcasi eksik cikti git gel vs dedimki eski yoldan gideyim , cayimi icerim pazarligimi yaparim eski usul kaliteli olur vs . 30 milyar dediler tv unitesi yemek masasi falan ama baya gosterisli . Ufak ugras sonucu adam 20 milyara indi. Ulan insan 10 milyar nasil iner aklim almiyor. Sonra klasik en ucuzu bende baskasinda yok vs muhabbeti sonra dedim ben bi dusuneyim e abi daha indirim yapalim falan bunun benzeri tum turk milletinde var. Yillarca kendi memleketinden adama sapladi otelciler sonra cat yurtdisi kesildi iste yerli turist yok vs fiyatlar bicak gibi kesildi simdi gene eskisi gibi devam saplamaya.yillarca hep meyve sebzenin iyisi yurtdisina kalani bize geldi. Demem o ki ataturk cok bereketli cok verimli mukemmel bir ulke birakmista kime birakmis iste alin size turk milleti kendi vatandasina saplama pesinde cakal uyanik tipler
Hocam istanbul'da Bellona bayiliği yapıyoruz. Bellona düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olurum
 
Hocam sorayim o zaman ben yine baktigi begendigi varsa anadolu yakasimi avrupada misiniz

Ben evi komple mondi mobilya aldım. Ayrıca Evin içi a+ enerji tüketimine sahip bosch beyaz eşyalardan düzdüm. İnanaılmaz tasarruf yapıyorlar. Elektrik ve su faturaları komik değerler de geliyor. 9 kg dan küçük çamaşır makinesi alma.
Aklında olsun.
 
Sahibinden nokta kom sponsorluğunda... :)

Şu testlerde araç sahipleri testin başında veya sonunda "araç satılıktır, satılmadan şöyle bir incelemesini yapalım dedik" diye açık açık söylese gerçekten bu kadar rahatsız edici olmaz. Bu yolla arabasını süsleyip göz boyamaya çabalayanlar ve buna alet olanlar çok nahoş intiba bırakıyor. Şimdi biz bu araba hakkında söylenen olumlu şeylere nasıl inanalım, nasıl güvenelim? İnsanların gözünde bu incelemenin bütün samimiyeti çöpe gitti.
Şunu yazdım ama daha ötesi de varmış. Bir arkadaş da 2004 model Polo'sunu 30bine satmak için foruma dün üye olup ilk mesajıyla ilan için selamsız sabahsız konu açmış. Hay maşallah :D
Ne diyelim, iyi satışlar diyelim :)
 
Hocam 1.6 benzinli yok ki, 1.2 turbodur o yada 1.6 dci mıydı?
Hocam kaputunu açtığım da oldu. 1 ay boyunca kullandığım araba. Bayağı atmosferik vasat çekişli 1.6 arabaydı. Ha, belki bir bayiye numune olarak gelmiştir bilemiyorum. İkinci bir örneğini ben de görmedim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ozzy41
Bende shelldeki ferrariler de vardı bp deki tır da hiç lpgli arabamız olmadı :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amcam shell de , enistem bp de calisiyordu .


Sagolsunlar promosyonlardan baya faydalaniyorduk . Man BP tirim vardi , 599GTB ve Enzo Ferrarim vardi . BP den telsiz telefon falan da aldigimiz olmustu :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
20171113_201234-1.jpg

:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...