Allahım böyle kafalar ile aynı memlekette yaşıyorum
http://www.hurriyet.com.tr/taksiye-...tl-verdi-mermer-iscisine-meryem-soku-40643698

http://www.hurriyet.com.tr/taksiye-...tl-verdi-mermer-iscisine-meryem-soku-40643698
Dolandıranlara hiç kizamiyorum. dolandırıldığı 20bin tl az bile..Allahım böyle kafalar ile aynı memlekette yaşıyorum![]()
Hocam istanbul'da Bellona bayiliği yapıyoruz. Bellona düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olurumModoko ya gittik bugun ben genelde ikea gibi buyuk zincirlerden bir esya almayi pek sevmem . Denedim iyi gecinmeyi her aldigim seyin bir parcasi eksik cikti git gel vs dedimki eski yoldan gideyim , cayimi icerim pazarligimi yaparim eski usul kaliteli olur vs . 30 milyar dediler tv unitesi yemek masasi falan ama baya gosterisli . Ufak ugras sonucu adam 20 milyara indi. Ulan insan 10 milyar nasil iner aklim almiyor. Sonra klasik en ucuzu bende baskasinda yok vs muhabbeti sonra dedim ben bi dusuneyim e abi daha indirim yapalim falan bunun benzeri tum turk milletinde var. Yillarca kendi memleketinden adama sapladi otelciler sonra cat yurtdisi kesildi iste yerli turist yok vs fiyatlar bicak gibi kesildi simdi gene eskisi gibi devam saplamaya.yillarca hep meyve sebzenin iyisi yurtdisina kalani bize geldi. Demem o ki ataturk cok bereketli cok verimli mukemmel bir ulke birakmista kime birakmis iste alin size turk milleti kendi vatandasina saplama pesinde cakal uyanik tipler
Dolandıranlara hiç kizamiyorum. dolandırıldığı 20bin tl az bile..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sorayim o zaman ben yine baktigi begendigi varsa anadolu yakasimi avrupada misinizHocam istanbul'da Bellona bayiliği yapıyoruz. Bellona düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olurum
Hocam sorayim o zaman ben yine baktigi begendigi varsa anadolu yakasimi avrupada misiniz
kıbrıs plakası. Soldan direksiyon arabalarda var burada. İlginç bir memleket.Ekli dosyayı görüntüle 9982
Bu ne yada nerenin plakası bilen varmı?
Audi A8 hakkında bunları hep yazdım ama kimse iplememişti hatta dalga geçilmiştim
Resmen arabaya can gelmiş de kendini sıkıyor gibi. Bir tık üstü gözlüklerini çıkarması
Şunu yazdım ama daha ötesi de varmış. Bir arkadaş da 2004 model Polo'sunu 30bine satmak için foruma dün üye olup ilk mesajıyla ilan için selamsız sabahsız konu açmış. Hay maşallahSahibinden nokta kom sponsorluğunda...
Şu testlerde araç sahipleri testin başında veya sonunda "araç satılıktır, satılmadan şöyle bir incelemesini yapalım dedik" diye açık açık söylese gerçekten bu kadar rahatsız edici olmaz. Bu yolla arabasını süsleyip göz boyamaya çabalayanlar ve buna alet olanlar çok nahoş intiba bırakıyor. Şimdi biz bu araba hakkında söylenen olumlu şeylere nasıl inanalım, nasıl güvenelim? İnsanların gözünde bu incelemenin bütün samimiyeti çöpe gitti.
Kaptan valla benden o konuda görüş istemeyin, bu araçtan soğudum bir kere buna yorum yapmamValla ilanda kazasi yok ama boya var yazisi beni baya soguttu izlemedim videoyu.
Vur hocam vur daha ölmedi vurBirde gizli özellikleri açılmışsa tadından yenmez
Avrupa yakasındayız. Şirket bünyesinde istikbal de var ama o istikbal in fiyatlara doğrudan müdahale edemiyorum ama yine de uğraşırım elimden geleni yaparım aklınızda bulunsunHocam sorayim o zaman ben yine baktigi begendigi varsa anadolu yakasimi avrupada misiniz
Allah razi olsun hocam sagolunAvrupa yakasındayız. Şirket bünyesinde istikbal de var ama o istikbal in fiyatlara doğrudan müdahale edemiyorum ama yine de uğraşırım elimden geleni yaparım aklınızda bulunsun
Hocam kaputunu açtığım da oldu. 1 ay boyunca kullandığım araba. Bayağı atmosferik vasat çekişli 1.6 arabaydı. Ha, belki bir bayiye numune olarak gelmiştir bilemiyorum. İkinci bir örneğini ben de görmedim.Hocam 1.6 benzinli yok ki, 1.2 turbodur o yada 1.6 dci mıydı?
Amcam shell de , enistem bp de calisiyordu .Bende shelldeki ferrariler de vardı bp deki tır da hiç lpgli arabamız olmadı
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi gozum kanadi sagol abiArkadşlar Ayten'e koca arıyoruz varmı talip..
Tam Türk erkeğinin tercihi. Çıtır minyon. Üstelik 2017 doğumlu..
Ekli dosyayı görüntüle 9989
Arkadşlar Ayten'e koca arıyoruz varmı talip..
Tam Türk erkeğinin tercihi. Çıtır minyon. Üstelik 2017 doğumlu..
Ekli dosyayı görüntüle 9989