dönmemi istiyor musunnnn
Bu şarki mudurumuzden sayin dispatcherimiz Orhan abimize gelsin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dönmemi istiyor musunnnn
senin gibi elit bir insana böyle espiriler olmuyor abiSikintini anliyorumda o haplardan gunde bir tane alacan babacim
Tamam kotuydu vurmayin
#cecelist #babasınınoğlu #rte #nodm
Bu şarki mudurumuzden sayin dispatcherimiz Orhan abimize gelsin .
bak krala bak nasıl egzantrik bir şarkı ile dön dedi bundan sonra dönüyorum kesin bilgidir
Yaa araba sosyal medyada ünlü testi var diye kıskanıyonuz agsjdjfjfZenginlik utanilacak sey mi mudur sen alfanla utandin mi hic soyle bana he soyle
Gerci o ledlerle insan icine cikman ilginc ama.
eyvallah abi gidene dön demeyi bilmek meziyet ister aynı içki sofrasında rakıdan bir yudum aldıktan sonra hangi mezeden bir çatal alacağını bilmek gibi xdddbak krala bak nasıl egzantrik bir şarkı ile dön dedi bundan sonra dönüyorum kesin bilgidir
Reyiz aklima ilk bu geldi ,#cecelist #babasınınoğlu #rte #nodm
bu ne olm başka şarkı yok muydu askjdhhjad
Yaa araba sosyal medyada ünlü testi var diye kıskanıyonuz agsjdjfjf
İlk nasıl başladı ceceli sevgisiReyiz aklima ilk bu geldi ,
not : mustafa denen şahıs hakkinda artik pekte iyi seyler düşünmüyorum ama onceden baya faniydim hatta 7.000begenili mustafa ceceli sayfam var [emoji16]
koray fişeksin hagidene dön demeyi bilmek meziyet ister aynı içki sofrasında rakıdan bir yudum aldıktan sonra hangi mezeden bir çatal alacağını bilmek gibi
asdklasdhakjsdReyiz aklima ilk bu geldi ,
not : mustafa denen şahıs hakkinda artik pekte iyi seyler düşünmüyorum ama onceden baya faniydim hatta 7.000begenili mustafa ceceli sayfam var [emoji16]
orhan reyiz kadar olamasakta kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz reisss xddkoray fişeksin ha
asdklasdhakjsd
Yarin sahibinden de satilik soran olursa uzun zamandir ilanda derizYaa araba sosyal medyada ünlü testi var diye kıskanıyonuz agsjdjfjf
Valla abi İzmite konsere geliyordu , Limon cicekleri albumu yeni cikmisti . 2009 olmasi lazim . O zaman ilk konsere gittik sonrasi geldi . Çevre illerde oldu mu yine kacirmiyordum ama simdi yanibasima gelse gitmem onun umrunda mi degil ama olsun ya domates ya da yumurta firlatmaya giderim . Albumlere verdigimiz paraya uzuliyorum .İlk nasıl başladı ceceli sevgisi![]()
Ne yalan söyleyeyim videoyu tam izlemedim ama sürücü hatası varmıs , sucu markaya atmak istiyor gibi geldi .Ben akıl sıra erdiremedim valla![]()
Renaultdan gelen bilirkişi tarafından inceleniyor araba .Adam arabayı el frenini çekmeden n de bırakıp stop ediyor ve gidiyor birsure sonra kamyon geçiyor arabanın yanından ve kamyonun titreşimiyle araba direksiyonu kilitli halde kendi kendine hareket etmiş oluyor olaay buymuşBen akıl sıra erdiremedim valla![]()