el freni falan çekmemiş dayı bizi koparıyo ya baksana arka tekere fıldır fıldır dönüyo çarptıktan sonra muhtemelen N'deyken stop etti arabayı el frenin de çekmedi kartı alıp çıktı başka bi fikir yürütemedim benBen akıl sıra erdiremedim valla![]()
el freni falan çekmemiş dayı bizi koparıyo ya baksana arka tekere fıldır fıldır dönüyo çarptıktan sonra muhtemelen N'deyken stop etti arabayı el frenin de çekmedi kartı alıp çıktı başka bi fikir yürütemedim benBen akıl sıra erdiremedim valla![]()
Ğuahhahha yeni gördüm kimin bu harbiBu kimindi dogruyu soleyin https://www.otopark.com/forum/members/usluerceyda.3208/
ahaaa sherlock orhan doğru bildi :d harbi böyle miymiş yavRenaultdan gelen bilirkişi tarafından inceleniyor araba .Adam arabayı el frenini çekmeden n de bırakıp stop ediyor ve gidiyor birsure sonra kamyon geçiyor arabanın yanından ve kamyonun titreşimiyle araba direksiyonu kilitli halde kendi kendine hareket etmiş oluyor olaay buymuş
Valla saskinim çevremde Ceceli hayranı hiç kadın tanıdığım yok erkek hayrani duyunca sasirdim kusura bakma kardesValla abi İzmite konsere geliyordu , Limon cicekleri albumu yeni cikmisti . 2009 olmasi lazim . O zaman ilk konsere gittik sonrasi geldi . Çevre illerde oldu mu yine kacirmiyordum ama simdi yanibasima gelse gitmem onun umrunda mi degil ama olsun ya domates ya da yumurta firlatmaya giderim . Albumlere verdigimiz paraya uzuliyorum .
Son 2 albumu dinlenmeye degecek şarkılar degil ama yagmur agliyor olsun , unutamam olsun . Kisacasi sezen aksu sarkisi olupta Mustafanin aranje ettikleri guzel hâlâ açar dinlerim .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakan itiraf etti geçen dm'de foruma renk gelsin diye yapmışmışBu kimindi dogruyu soleyin https://www.otopark.com/forum/members/usluerceyda.3208/
Abi napiyim kucuktum o zaman , zaten baya dalga konusu oluyordum cevremde . herkes onu soyluyorduV
Valla saskinim çevremde Ceceli hayranı hiç kadın tanıdığım yok erkek hayrani duyunca sasirdim kusura bakma kardes![]()
Hem alfisti hem cecelist nasıl oldunAbi napiyim kucuktum o zaman , zaten baya dalga konusu oluyordum cevremde . herkes onu soyluyordu
ahaaa sherlock orhan doğru bildi :d harbi böyle miymiş yav
el frenini tam çekmemiştir vites de Nde ise gider normalBen akıl sıra erdiremedim valla![]()
benimde aklımdaki en büyük soru bu şu anda @kenblock xddHem alfisti hem cecelist nasıl oldun
N de stop etmeden önce uyarı veriyor normalde benim Clio da bu da uyarı vermiştir ama şoför arkadaş tinlamamis anlasilanel frenini tam çekmemiştir vites de Nde ise gider normal
Yanliz gene kucuksun senAbi napiyim kucuktum o zaman , zaten baya dalga konusu oluyordum cevremde . herkes onu soyluyordu
bir holywood yıldızı arabadan inip garaj kapısını açarken arabası tarafından ezilip ölmüştü benim araba kapı açılınca ve stop edince otomatik Pye alıyor bence çok önemli bir güvenlik önlemiN de stop etmeden önce uyarı veriyor normalde benim Clio da bu da uyarı vermiştir ama şoför arkadaş tinlamamis anlasilan
Yani hakani sevip sevmemene bagliforumda minik küfür ekleri hala yasak mıdır yav
Malesefforumda minik küfür ekleri hala yasak mıdır yav
günahım kadar sevmem aYani hakani sevip sevmemene bagli
Levorg ne kadar mesela daha performanslı fiyatina baktın mibeyler subarunun yeni suvu hakkında ne diyorsunuz orta donanım 124 bin tl gibi bir fiyatı var performans biraz geride kalıyor ama sonuçta aile aracı ve subaru alt yapsına sahip bence iyi bir tercih gibi geliyor
Guzelllll isyan basliyorgünahım kadar sevmem a
q
şaka şaka :d
foruma hakandan başka bakan yok diyorum bi gece bi konu sabaha aç sabaha kadar kuralsız bi şekilde negatif elektriğimiiz atalım geyik yapalım sabaha konuyu sil ama yokMalesef