Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renaultdan gelen bilirkişi tarafından inceleniyor araba .Adam arabayı el frenini çekmeden n de bırakıp stop ediyor ve gidiyor birsure sonra kamyon geçiyor arabanın yanından ve kamyonun titreşimiyle araba direksiyonu kilitli halde kendi kendine hareket etmiş oluyor olaay buymuş
ahaaa sherlock orhan doğru bildi :d harbi böyle miymiş yav
 
V
Valla abi İzmite konsere geliyordu , Limon cicekleri albumu yeni cikmisti . 2009 olmasi lazim . O zaman ilk konsere gittik sonrasi geldi . Çevre illerde oldu mu yine kacirmiyordum ama simdi yanibasima gelse gitmem onun umrunda mi degil ama olsun ya domates ya da yumurta firlatmaya giderim . Albumlere verdigimiz paraya uzuliyorum .

Son 2 albumu dinlenmeye degecek şarkılar degil ama yagmur agliyor olsun , unutamam olsun . Kisacasi sezen aksu sarkisi olupta Mustafanin aranje ettikleri guzel hâlâ açar dinlerim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla saskinim çevremde Ceceli hayranı hiç kadın tanıdığım yok erkek hayrani duyunca sasirdim kusura bakma kardeso_O
 
ahaaa sherlock orhan doğru bildi :d harbi böyle miymiş yav

Ayrıca videoda kamera görüntülerinin ikinci kısmında ( arabanın kaydığını gösteren görüntüde ) biraz aşağı doğru eğim olduğu görülüyor (çarpmadan hemen önce ) orada hız kazanıyor araba ondan dolayı hasar biraz daha fazla ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...