maximaorhanisbackGuzelllll isyan basliyor
maximaorhanisbackGuzelllll isyan basliyor
Ben kurallara uymaya çalışıyorum abi yoksa 1 yıl bam bam :ddforuma hakandan başka bakan yok diyorum bi gece bi konu sabaha aç sabaha kadar kuralsız bi şekilde negatif elektriğimiiz atalım geyik yapalım sabaha konuyu sil ama yok
Hakan o konuyu nereden gorecek ? Gordu diyelim 5 sayfa olsa okumayada usenir bence yagdiralimforuma hakandan başka bakan yok diyorum bi gece bi konu sabaha aç sabaha kadar kuralsız bi şekilde negatif elektriğimiiz atalım geyik yapalım sabaha konuyu sil ama yok
benim de sicil kabarık ayu ayağımızı kaydırabilirler dikkatli olmak lazımBen kurallara uymaya çalışıyorum abi yoksa 1 yıl bam bam :dd
sikayet için hazırda bekleyen pijjjjjjler var biliyorum kaptanımHakan o konuyu nereden gorecek ? Gordu diyelim 5 sayfa olsa okumayada usenir bence yagdiralim
Geri vites yakismadibenim de sicil kabarık ayu ayağımızı kaydırabilirler dikkatli olmak lazım
bizde geri yok ilerden döndüm geldim reisGeri vites yakismadi
Vurun Daha Ölmedim [emoji23]benimde aklımdaki en büyük soru bu şu anda @kenblock xdd
Vur kaptanim sende vur zaten soyadım da küçük ...Yanliz gene kucuksun sen![]()
evet 3 aylik tecrube konuşuyorMalesef
dusunmem lazim kaptnim , bu kadar agir laflari nasıl kaldirabilirim@kenblock gel barisalim kizma kizma
başlangıç fiyatı 170 bin tl abi levorgun yeni suvun 114 bin başlangıcı var nıssan qq dan daha iyidir diye düşünüyorum subaru xvLevorg ne kadar mesela daha performanslı fiyatina baktın mi
O zaman XV mantıklı fazla km yapmayanlar için.Ben de düşünürdüm yani .Ama levorgun fiyat fazlaymis yahubaşlangıç fiyatı 170 bin tl abi levorgun yeni suvun 114 bin başlangıcı var nıssan qq dan daha iyidir diye düşünüyorum subaru xv
Levorg 2.Elde cok temiz araclar var , bayraktar otomotivde kirmizi var mesela zaten yetkili bayi orasi . Gerci toplasan sahibinden de 5-6 ilan var .başlangıç fiyatı 170 bin tl abi levorgun yeni suvun 114 bin başlangıcı var nıssan qq dan daha iyidir diye düşünüyorum subaru xv
bir tane bile arabam yokturOrhan buradayken subaru falan konusmayalim lutfen adam zengin
Ben çok beğendim valla donanımları falan baya güzel alınır bencebeyler subarunun yeni suvu hakkında ne diyorsunuz orta donanım 124 bin tl gibi bir fiyatı var performans biraz geride kalıyor ama sonuçta aile aracı ve subaru alt yapsına sahip bence iyi bir tercih gibi geliyor