onu bunu bırakın yazılım atma cıhazı aldım...
Bende bilmiyorum abi gecemiz gündüzümüze karışmış fark yaratmıyorSabah sabaj neyin edebiyatı bu bedo gözlerim yaşardı
Bol dumanlı Accent diyorsunonu bunu bırakın yazılım atma cıhazı aldım...
De ayrı. İçiyosak bi sebebi var gardaşşUtanmadan söylüyor bide pü sana
Günaydın abi sigara içenin aklı yokturSigara içenin kendine saygısı yoktur hadi bakalım günaydın
Uzerine tikladim falan ama affet artik
@Koraykaya neler var sitede eve gidince bakarim ama merak ettim![]()
Güzel faydalı bir site diyorsun başarılarının devamını dilerimAbi eğitime yönelik bir proje oluşturuyoeum ya daha steril bir sosyal medya ama aynı zamanda üretken bir sosyal ağ Kurma amacı ile kurdum siteyi şimdi pilot öğrenciler bulup yönlendirmeyi düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abim hayırlı olsun. =)http://korayhoca.net/ daha yeni açtım çiçeği burnunda xdd![]()
Zaten ilk ve ortaöğretim öğrencilerine hitap ediyormuş, ben hiç narin beyin hücrelerimi yıpratıp kasmayayım kendimi anlamaya.sorabiliyon abi no problemo dedikodudaki sistemle aynı buraya orta okul lise öğrencileriyle birlikte bi proje yapmayı planlıyom eğitim için çocuklara burada editörlük vs. görevi verip ana temalar çerçevesinde içerik oluşturmaları ve sözlük kültürünü öğrenmelerini aynı zamanda sosyal ağ olarak kullanarak keyifli zaman geçirmlerini amaçlyıorum
Yazılım çokh güzl bijşhionu bunu bırakın yazılım atma cıhazı aldım...
müyendisler ne bilçek olm arabada memısyon mu emısyon mu ne warmıs o yuzden beygırı dusuruolarYazılım çokh güzl bijşhi
Onlar poposuna koku takn adamlr heralde çk biliolrmüyendisler ne bilçek olm arabada memısyon mu emısyon mu ne warmıs o yuzden beygırı dusuruolar
Bizim sanayideki Ahmet usda da aciyo arabanın gucunumüyendisler ne bilçek olm arabada memısyon mu emısyon mu ne warmıs o yuzden beygırı dusuruolar