anonim olarak soru soramıyor muyuzzzhttp://korayhoca.net/ daha yeni açtım çiçeği burnunda xdd![]()
anonim olarak soru soramıyor muyuzzzhttp://korayhoca.net/ daha yeni açtım çiçeği burnunda xdd![]()
melisa diye bi çay var ondan iç birebirSabah sınavım var uyyamıyom
pzt den beri gunde 2 sinava giriyorumSabah sınavım var uyyamıyom
sorabiliyon abi no problemo dedikodudaki sistemle aynı buraya orta okul lise öğrencileriyle birlikte bi proje yapmayı planlıyom eğitim için çocuklara burada editörlük vs. görevi verip ana temalar çerçevesinde içerik oluşturmaları ve sözlük kültürünü öğrenmelerini aynı zamanda sosyal ağ olarak kullanarak keyifli zaman geçirmlerini amaçlyıorumanonim olarak soru soramıyor muyuzzz
Melisa mıımelisa diye bi çay var ondan iç birebir
aynen adı biraz değişik xdMelisa mıı
Melisayı boşver sitedeki uçak oyunu nie zoraynen adı biraz değişik xdama kıyak bi çay sakinleştiriyor
rekabet olsun diye knk çocuklar kolaya alışmasın ilgilerini çeksin diyeMelisayı boşver sitedeki uçak oyunu nie zor
iyi geceler abi görüşürüzherkes iptal anlaşılan badboy orhan kaçar iyi geceler size uğrarım yine
olm ben o oyunu anlamadım kırmızı topları toplamamız lazım değil miMelisayı boşver sitedeki uçak oyunu nie zor
Bol bol uğra Hakan abi fln güldüremiyor biziherkes iptal anlaşılan badboy orhan kaçar iyi geceler size uğrarım yine
Avdnbdn yok abi tam tersi mavi can veriyo kırmızı götürüyoolm ben o oyunu anlamadım kırmızı topları toplamamız lazım değil mi
uğrarım ayuu hakan falan boş adam takılmayın ona fazla :dBol bol uğra Hakan abi fln güldüremiyor bizi
Biz buralardayken sen nerelerdeydin diye sormazlar mı orhan?
Günledir görünmüyosun dispatcher tam da biz yokken gelmişsin. The walking dead'e dalmışım forumu unutmuşum.
Abi çalışıyorum yav napalım baya uzak kalmışım ama yetişirim ben size hızlıyım yani ajdksjfjdBiz buralardayken sen nerelerdeydin diye sormazlar mı orhan?
Cidden iciyo musun lan sigara@maximaorhan abi gitmeden bi dal at be
Geldim yavvv ama sarjim bitmek üzere uğrarım artık o yoğun tempoyu atlattım biraz cenk reisGünledir görünmüyosun dispatcher tam da biz yokken gelmişsin. The walking dead'e dalmışım forumu unutmuşum.