Tesla'yı Test Etmek isimli köşe yazımsı birşeyi yazıyorum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz
.

Tesla'yı Test Etmek isimli köşe yazımsı birşeyi yazıyorum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
Abi ne bileym bu nası soru yhaahangi fırtına gardaşşşş
Abi ne bileym bu nası soru yhaa
Lafım meclisten dışarı sosyal medyada falan şu tarz yorumlardan ciddi anlamda sıkıldım ya.ivit var, ehliyetsiz araba kullanıyor musun ?![]()
Lafım meclisten dışarı sosyal medyada falan şu tarz yorumlardan ciddi anlamda sıkıldım ya.
eeefsaneee baştan sona bütün program
Her şeyin bi yaşı var ceyhuncum hemen yaşayıp bitirmeLafım meclisten dışarı sosyal medyada falan şu tarz yorumlardan ciddi anlamda sıkıldım ya.
hayır vize haftam ve yarın bitiyo şuan belim ağrıyo mola verdim birazdan bida çalışcam fln hayat zor abi bilirsinsoruya soruyla cevap verme, laz mısn?![]()
bilmez miyim hiç, 25 26 kasım benim vize günleriHer şeyin bi yaşı var ceyhuncum hemen yaşayıp bitirme
hayır vize haftam ve yarın bitiyo şuan belim ağrıyo mola verdim birazdan bida çalışcam fln hayat zor abi bilirsin
Ludacris modunu merak etmekteyimTesla'yı Test Etmek isimli köşe yazımsı birşeyi yazıyorum merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz.
Onuda ballandıra ballandıra anlatacağımLudacris modunu merak etmekteyim![]()
Hangi kanalda ne Zaman yayinlanacak abeyOnuda ballandıra ballandıra anlatacağım.
6 dk 53 saniye çok uzun. izlediğin teknolojiyi anlatsana neymiş oAudi nin ilk defa teknolojisini begendim helal olsun
Ben de onu merak ediyorum ama sanırım o ancak hissedilebilirLudacris modunu merak etmekteyim![]()
Mazdanin az yakmasi6 dk 53 saniye çok uzun. izlediğin teknolojiyi anlatsana neymiş o![]()
Mazdanin az yakmasi![]()
Bilmiyorum ki diyorlar ya videolarda iç çekilmesi kalbe yumrak yemesi hissi falan anlamaya çalışıyoruz işte bir sekildeBen de onu merak ediyorum ama sanırım o ancak hissedilebilir
Haci valla 6 dakikaya deger diyorum bir iki tane degil tek tek yorma simdi beni6 dk 53 saniye çok uzun. izlediğin teknolojiyi anlatsana neymiş o![]()
Abi clio var diye sende az yakiyorum havasina girmeyi kendine hak goruyorsan haklisin valla boynumuz kildan inceMazdanin az yakmasi![]()
Kaptan Clio az yakıyor ama diğer büyük evlat Doblo tombul balinam çok yakıyor yahuHaci valla 6 dakikaya deger diyorum bir iki tane degil tek tek yorma simdi beni
Abi clio var diye sende az yakiyorum havasina girmeyi kendine hak goruyorsan haklisin valla boynumuz kildan ince