0-100 9 sn dir kesinMazda yeni 6 modelinde 2.5 litrelik turbo motor geliştirmiş 250 bg 420 tork üretiyormuş. Nerede kaldı şu 1.5t![]()
0-100 9 sn dir kesinMazda yeni 6 modelinde 2.5 litrelik turbo motor geliştirmiş 250 bg 420 tork üretiyormuş. Nerede kaldı şu 1.5t![]()
Fos mu cikti haber :/skyactive ile ne alakası var bilmiyorum. Cx-9 ve mazda 6 da kullanılacakmış
Kandırmışlar bizi![]()
Sonunda zengin olduğunu rahatlıkla kabullenebilmen hoşuma gitti abi agjdhakbdskOrhan sahalara geri dondugunden rahatca konusuyorum adam benden zengin ona yuklen diye ama yok yok yok
@maximaorhan duyduğumuza göre geçen ay monaco da acimamis sacmis paralariOrhan sahalara geri dondugunden rahatca konusuyorum adam benden zengin ona yuklen diye ama yok yok yok
Hep diyorum kime gore neye gore orhan gelirse ben direk fakir grubuna dusuyorumSonunda zengin olduğunu rahatlıkla kabullenebilmen hoşuma gitti abi agjdhakbdsk
Orhan sahalara geri dondugunden rahatca konusuyorum adam benden zengin ona yuklen diye ama yok yok yok
Bi varmadin bana hakan valla aklini celemedimolm tabi ki yokkkkkkkkk çünkü senden zengini yokkk
Kusura bakmayın ama begenmeyeni allah yamultur artik adamlar ne yapsın ya gerci hoş ben bunlarin videosunu atınca es gılas daha deklonocik yauavvvvv diye herkes tepki vermişti. Ah ah... Yanlış anlamayın S Class cok iyi bir arac ama audi artık teknoloji ile bir adım önüne geçmiş.Audi nin ilk defa teknolojisini begendim helal olsun
Bi varmadin bana hakan valla aklini celemedim![]()
Yoo kullanacaklarmış. Biz atmosferik kullanıyoruz çünkü sorunsuz konusunda kandırmışlarFos mu cikti haber :/
Bir bilgi yok o konuda0-100 9 sn dir kesin
Kendi sitemde inşallahHangi kanalda ne Zaman yayinlanacak abey![]()
urlYoo kullanacaklarmış. Biz atmosferik kullanıyoruz çünkü sorunsuz konusunda kandırmışlar
Bir bilgi yok o konuda
Atmoferik diye sorunsuz degilki mazdaYoo kullanacaklarmış. Biz atmosferik kullanıyoruz çünkü sorunsuz konusunda kandırmışlar
Bir bilgi yok o konuda
Sen T5 bakacaksın otopark D2 test etmisti. Genel olarak benzerdir.Otoparktaki s60 testi benim yarin bakacagim arabayla aynimidir acaba bilen var mi
Okey ceyhunum baya bi yukseldik arabaya hayirlisiSen T5 bakacaksın otopark D2 test etmisti. Genel olarak benzerdir.
Senle bi özele geçelim kaptanımOkey ceyhunum baya bi yukseldik arabaya hayirlisi
Atmoferik diye sorunsuz degilki mazdagecsinler bakalim nolcak gorelim merak ettim
En son ki astra testini izlersen teknoloji gelişimi ile arabalardaki yorumların değiştiğini görebilirsin. Mesela astra dizel testinde kadranlar beğenilirken astra turbo da sinan abi beğenmedi. Volvo v40 t4 testinde iç mekanı çok beğenirken t3 de beğenilmedi. Ya da superb testinde süspansiyonlar beğenilirken makyajlı insignia testinde superb bu seviyede değil denildi. Bu örnekler uzar gider. Eski testleri izlerken o dönem hangi rakipleri kullanılmış ve o dönemin arabalarına göre kıyaslamak lazım.Otoparktaki s60 testi benim yarin bakacagim arabayla aynimidir acaba bilen var mi
Ne diyorlar bilmiyorum 14 e 1 hakkinda ama yaptiklari bana gore mantikliydi benzinlide turbo kullanirlarsa ne olur bilemiyorum ben elektrik destekli bekliyordum hybrid14:1 lik komperason (nasıl yazılıyorsa) oranı ile turbo motorlar kadar verimli ama onlar kadar sorunsuz motorlar üretiyoruz demiyorlar mıydı?
En son ki astra testini izlersen teknoloji gelişimi ile arabalardaki yorumların değiştiğini görebilirsin. Mesela astra dizel testinde kadranlar beğenilirken astra turbo da sinan abi beğenmedi. Volvo v40 t4 testinde iç mekanı çok beğenirken t3 de beğenilmedi. Ya da superb testinde süspansiyonlar beğenilirken makyajlı insignia testinde superb bu seviyede değil denildi. Bu örnekler uzar gider. Eski testleri izlerken o dönem hangi rakipleri kullanılmış ve o dönemin arabalarına göre kıyaslamak lazım.