hani çocukken salıncakta çok hızlanınca çişin gelirmiş gibi olurdu öyle mi acabaBilmiyorum ki diyorlar ya videolarda iç çekilmesi kalbe yumrak yemesi hissi falan anlamaya çalışıyoruz işte bir sekilde
hani çocukken salıncakta çok hızlanınca çişin gelirmiş gibi olurdu öyle mi acabaBilmiyorum ki diyorlar ya videolarda iç çekilmesi kalbe yumrak yemesi hissi falan anlamaya çalışıyoruz işte bir sekilde
Sfafafa olabilir vallahi Tatilya da tren de çok fenaydi bak şimdi geldi aklimahani çocukken salıncakta çok hızlanınca çişin gelirmiş gibi olurdu öyle mi acaba
Haci valla 6 dakikaya deger diyorum bir iki tane degil tek tek yorma simdi beni
Sfafafa olabilir valla Tatilya da tren de çok fenaydi bak şimdi geldi aklima
Benim şu kaza anında aracın yan tarafının havaya kalkması mevzusunda aklıma yatmayan bir nokta var. Kapının ve b sütunun alacağı darbeyi, aracı havaya kaldırdığın vakit direkt olarak şase alıyor. Tamam yolcuları kurtardın peki araba ? Misal aracın hiç de perte çıkmayacağı bir hızda aldığı yandan darbede kazanın şiddeti daha çok şaseye aktarılırsa araç için risk teşkil etmez mi ? Bu mevzuda kafam karışık. Onun haricinde güzel sistem olmuş.Audi nin ilk defa teknolojisini begendim helal olsun
Acayip tiyav çocukken tvde görürdüm hayalimdi asdfasdf
Acayip tiçok mutlu oluyordum söylemesi ayıp her gittigimde
Bu yaz Land of Legends da roller coastera bindim sudan geçiyor onun dimdik bir inişi var aşağı kadar küfür ettim kalbim 1 sn durdu sanırım kan pompalayamadıSfafafa olabilir valla Tatilya da tren de çok fenaydi bak şimdi geldi aklima
Disneyland benim de hayallerimde haladisneyland tatilya 1 akülü araba 2 , hayalllerimdeydi![]()
o skyaktive değil miydi turbo muymuşMazda yeni 6 modelinde 2.5 litrelik turbo motor geliştirmiş 250 bg 420 tork üretiyormuş. Nerede kaldı şu 1.5t![]()
Ben de Tatilya da alabora ya çok binmek istiyordum ama hep tirsiyordumBu yaz Land of Legends da roller coastera bindim sudan geçiyor onun dimdik bir inişi var aşağı kadar küfür ettim kalbim 1 sn durdu sanırım kan pompalayamadıbir daha binmeyi düşünmüyorum
Bu arabanin en ufak kazasi direk pert arka lastiklerde virajda ice donuyor cunkuBenim şu kaza anında aracın yan tarafının havaya kalkması mevzusunda aklıma yatmayan bir nokta var. Kapının ve b sütunun alacağı darbeyi, aracı havaya kaldırdığın vakit direkt olarak şase alıyor. Tamam yolcuları kurtardın peki araba ? Misal aracın hiç de perte çıkmayacağı bir hızda aldığı yandan darbede kazanın şiddeti daha çok şaseye aktarılırsa araç için risk teşkil etmez mi ? Bu mevzuda kafam karışık. Onun haricinde güzel sistem olmuş.
Vay yine niş bir markaYarin volvodayim bu arada. S60 150 milyar imis bakacagiz hayirlisiyla
nasil mazda turbo mu kullaniyor benzinlideMazda yeni 6 modelinde 2.5 litrelik turbo motor geliştirmiş 250 bg 420 tork üretiyormuş. Nerede kaldı şu 1.5t![]()
Yarin volvodayim bu arada. S60 150 milyar imis bakacagiz hayirlisiyla
Orhan sahalara geri dondugunden rahatca konusuyorum adam benden zengin ona yuklen diye ama yok yok yokzenginlik........
eeefsaneee baştan sona bütün program
skyactive ile ne alakası var bilmiyorum. Cx-9 ve mazda 6 da kullanılacakmışo skyaktive değil miydi turbo muymuş
nasil mazda turbo mu kullaniyor benzinlide