Buda bisi cekmis galiba
bu saatte açık pizzacı bulunur mu
dominos yiyeceğime kağıt havlunun üstüne kaşar rendeleyip sucuk koyar yerim daha iyiDominos olur illaki
+1dominos yiyeceğime kağıt havlunun üstüne kaşar rendeleyip sucuk koyar yerim daha iyi
Sen giderken biz donuyorduk orhancim yemezler simdi onlari geckaptan ne anladın olm pizzacı sorduk alt tarafı
En ağır köylü benim fklgshşıfjaıoşfjdoşsjfakşhdfjk dediğin yerleri duymadım bilepizza sıralaması yapayım hadi orhan abinizden size bir bilgi olsun
papa johns
pizza bulls
little c. bu üçü harici pizza yiyen köylüdür
AYUU italyayı gezdi beyler bildiğimiz avrupadaki italya hani şu pizzası iyi olan duymayan kalmasın jafşdıafjşaıfdjPizzada profum İtalyaya gittim çünkü
Est öle deme artislik yapmış gibi hissediom ama gittimAYUU italyayı gezdi beyler bildiğimiz avrupadaki italya hani şu pizzası iyi olan duymayan kalmasın jafşdıafjşaıfdj
Yok ne artistliği italyayı gezdin sonuçta koskoca italya bildiğimiz italyaEst öle deme artislik yapmış gibi hissediom ama gittim
DedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePcx'in devrini yarın veriyoruz özliycem seni kerata![]()
He yav baya mağara kendisiDedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Istanbuldami bahsettigin yerleryeşilköyden bahçelievlere bu saatte bi pizza için gidilir mi?
rahatsız manyağın tekiyseniz gidilir beni gören olursa el etsin :ddd
Pizzada profum İtalyaya gittim çünkü
tabi ki yav duymadınız mı ciddenIstanbuldami bahsettigin yerler
paçoz little caesars bu listeye giremez. Dominos'un bi tık üstü.pizza sıralaması yapayım hadi orhan abinizden size bir bilgi olsun
papa johns
pizza bulls
little c. bu üçü harici pizza yiyen köylüdür