Yarın beni görünce dirilir o der şimdi ahanda vag vag çavuşu geldi derHe yav baya mağara kendisi![]()

Yarın beni görünce dirilir o der şimdi ahanda vag vag çavuşu geldi derHe yav baya mağara kendisi![]()
Elitlik baska birsey vallahi...paçoz little caesars bu listeye giremez. Dominos'un bi tık üstü.
Pizeria Al Dente 2. sıraya konur, Pizzeria filan girer aralara. Bulls sonra gelir. Yoklukta...
Bir de denk gelirseniz Şişli'de Point Hotel miydi neydi onun içinde Piola var. Hakiki zenginler orada yesin.![]()
Harita uzerinde nerede bilmiyorum avrupa yakasi herhaldetabi ki yav duymadınız mı cidden
Yoo hamuru çok doğal oluyo ve çıtır çıtır oluyor hamuru nası diyim bazlama gibi ama çıtır çıtıryahu pizzanın hamuru neredeyse çiğ gibiymiş adamlar fırında pişirmiyorlarmış fazla doğru mu ?
Bu servis kiliflarindan kullanan var mı? Ben onların kumaşını naylon gibi sanıyordum ama lakos tişört gibi delikli delikli hoşuma gitti. Bizim arabanın da sol şoför kapısı hafiften yırtık. Ya kılıf ya da servis kılıfı düşünüyoruz hangisi mantıklı?
Hocam benim önerim normal kılıf alıp takmanız(taktırmanız) olur. Böyle logosuz filan, Symbol'un üstünde sırıtmayacak, tercihen siyah ve yakın tonlarında bir kılıf öneririm. Açık renk olursa lekesi filan çok uğraştırır çünkü. O servis kılıflarında sanki örtü serili sehpaya masaya oturur gibi hisseder insan kendini ya allahaffetsinBöyle ama kumaşı bi hoşuma gitti. Lakos tişört gibi delikli delikli. Hiç kullanmadık öyle o olmazsa kılıf takılacak. Hangisini önerirsiniz? Bide kılıfın düz siyahları var ama servis kılıfı gibi olanların düz siyahı yok
iki yakada da varHarita uzerinde nerede bilmiyorum avrupa yakasi herhalde
Gidip Bulls mu aldın orhan naptıngeldimmmm pizza fotosu atıp şişireyim mi bi yerinizi zaaa
aynen abi bullstayım pişmesni bekliyom gelsin bi foto atarım canınız çeksin diyeGidip Bulls mu aldın orhan naptın![]()
Daha mi cok yanayim diyorsun obur taraftaaynen abi bullstayım pişmesni bekliyom gelsin bi foto atarım canınız çeksin diye
Anncak yoklukta gideri olan bir pizza. Yanında gelen sosları pizzadan daha iyi. Mahalli ölçekteki pizzacılarla yarışır işte. Çok tokum ben, arkadaşların şişmesi için foto atabilirsin =)aynen abi bullstayım pişmesni bekliyom gelsin bi foto atarım canınız çeksin diye
hele hele abime bak hele adhadhkjaksdAnncak yoklukta gideri olan bir pizza.
Yoo hamuru çok doğal oluyo ve çıtır çıtır oluyor hamuru nası diyim bazlama gibi ama çıtır çıtırd
zaten yanıcaz be kaptan bi pizzanın lafı mı olurDaha mi cok yanayim diyorsun obur tarafta
modaya kop gelzaten yanıcaz be kaptan bi pizzanın lafı mı olur
sjdkfaşklsdfs öyle valla. bu g*t göbek kolay olmuyor orhan. pizzalarla bullslarla oluyor iştehele hele abime bak hele adhadhkjaksd