midem yoktur mesajımodaya kop gel![]()
Afiyet olsun, Allah olmayanlara da versin inşallah.ohhh lan pizza bir güzel bir güzel gece gece ne gidiyor yaa
Arkadaşlar sakın modaya gitmeyin yediği şey direk oraya yürür.modaya kop gel![]()
amin ceyhunum sağolAfiyet olsun, Allah olmayanlara da versin inşallah.
abi görünce bi tuhaf oldum benArkadaşlar sakın modaya gitmeyin yediği şey direk oraya yürür.
Yok be abi oraya kız arkadaşlarla gittim geçen gayet efendi efendi doyumluk boydan yani en büyük olandan yedik ama buna rağmen gayet stabildimArkadaşlar sakın modaya gitmeyin yediği şey direk oraya yürür.
onu yiyenin beynine kan gitmez ben diyeyim.abi görünce bi tuhaf oldum ben
Hangi 1.6 tdci manuel ? Mazda 3'ün ve neredeyse 308'in sıfır fiyatına 2.0 tdci 180 hp otomatik titanium mondeo var. C segment arabalara o fiyatlarıyla dönüp bakarsam gözüm kör olsun. İçim acıyor içim. Bizim millet otomobil satın almaktan gram anlamıyor çok net.O fiyatlara ben olsam ikinci el temiz mondeo bakarım titanyum donanım. 1.6 tdci Manuel
Kendisinden min fikir verecek sekilde cekmis cakal
Valla orhan 500 diyince abi napimArkadaşlar sakın modaya gitmeyin yediği şey direk oraya yürür.
Sende seveceksinabi görünce bi tuhaf oldum ben
Bilmedigin seyde yokAsuman detected.
Estağfurullah utandımKendisinden min fikir verecek sekilde cekmis cakal
Valla orhan 500 diyince abi napim
Sende seveceksin
Bilmedigin seyde yok
pizza ile selfie mi çekineydim aKendisinden min fikir verecek sekilde cekmis cakal
abi sen bu fotoyu daha öncede atmıştın eski foto değil mi bu xsasdwmodaya kop gel![]()
Butun surprizi bozdun heabi sen bu fotoyu daha öncede atmıştın eski foto değil mi bu xsasdw
La olum parmaginin ucunu bile kirpmisin korkma o kadar bi opcez sadecepizza ile selfie mi çekineydim a
q
olm yer miyiz biz bunları yaabi sen bu fotoyu daha öncede atmıştın eski foto değil mi bu xsasdw
Net yersin sende totonu kaldirip modaya gelecek guc var mi yoookolm yer miyiz biz bunları ya
bizim kimseden korkumuz yokkkkkkLa olum parmaginin ucunu bile kirpmisin korkma o kadar bi opcez sadece