Yanımdakiiiiiiiii şeeeyy yanımdakiii @AYUUPeki yanındaki kimmmmmmm
Peki yanındaki kimmmmmmm
Geçmis olsun hocam.Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
Çimlerin içinde aydınlatma lambaları varmış aracın altına takıldı ve betonu ile sökülüp aracın ön tekerleri yerden kesilecek kadar altıma girdi.
Vinç çağırdım askıdan altıma giren taşı alarak kurtuldum. Durum bu;
![]()
![]()
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun.Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
Çimlerin içinde aydınlatma lambaları varmış aracın altına takıldı ve betonu ile sökülüp aracın ön tekerleri yerden kesilecek kadar altıma girdi.
![]()
![]()
Uhh.. Büyük geçmiş olsun.Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
![]()
![]()
Geçmiş olsun hocam. Çok şükür ki bildiğim kadarıyla aracınız yerden yüksek bir model. Bizim otomobillerin başına gelse çok daha ciddi sonuçlar olurdu. Görebildiğim kadarıyla da alt kısımda bulunan kablo tesisatlarına da bir zarar vermemiş.Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
![]()
![]()
Abi Pazartesi unutma ha programı.Gencler s7 cortladi mi 6 seramik alacagiz pazartesi kadikoyden varmi kullanan bilen ( telefon onerisine acik degilim)
Geçmiş olsunBugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
![]()
![]()
Aslinda araç yüksek diye girdim kaldirima ama yeterince yüksek değilmişGeçmiş olsun hocam. Çok şükür ki bildiğim kadarıyla aracınız yerden yüksek bir model. Bizim otomobillerin başına gelse çok daha ciddi sonuçlar olurdu. Görebildiğim kadarıyla da alt kısımda bulunan kablo tesisatlarına da bir zarar vermemiş.
Abe 2.0 turbo benzin hemde Audi A7 kanadı bilem var dimi bunun.As krdsm çohh basio. Şaka bir yana guzel gidiyor haa
.
Bu kadarıyla kurtulmanız asx'in yerden yüksek olmasının sayesindedir hocam şükredin. Benim focusla girmiş olsaydım alt kısımda ne var ne yok gidici olurdu. Yakıt hortumunda kaçak yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama işte ben de sizin gibi temkinli olduğumdan değişimi yapardım sanırımAslinda araç yüksek diye girdim kaldirima ama yeterince yüksek değilmişBenzin yakıt hortumunda ciddi sayılmasa da sıyrık var, tıpa düşmüş. Birde sol çamurluk altında bir kaç plastik cıvata (adını söyleyemedim)atmış. Tehlikeye atmak istemedim Kaskodan yaptıracağım. Yakıt hortumu değişimi biraz masraflı olduğundan delinecek artık kasko.
Çok para dimi Ceyhun??
Tabii kiArkadaşlar, İphone normal bilgisayara bağlanabiliyor değil mi? Apple olmayan bir bilgisayara?
Yanımdakiiiiiiiii şeeeyy yanımdakiii @AYUU
Gitmemi fırsat bilip oraları boş buldunuz tabiPeki yanındaki kimmmmmmm
Test ettiğim araba biraz doluydu yaklaşık 650 700 arasına gidiyor vallaÇok para dimi Ceyhun??