Gel hacım kapım hep açık vallaAbe 2.0 turbo benzin hemde Audi A7 kanadı bilem var dimi bunun.
Bu yürümesinde kim yürüsünFotoğraf çekimine yardımcı eleman lazımsa bizde gelek abi 2 araba görürüz yakından

Gel hacım kapım hep açık vallaAbe 2.0 turbo benzin hemde Audi A7 kanadı bilem var dimi bunun.
Bu yürümesinde kim yürüsünFotoğraf çekimine yardımcı eleman lazımsa bizde gelek abi 2 araba görürüz yakından
Valla o küçücük elektrik aydınlatmasının altından bir yağ tenekesi büyüklüğünde beton çıktı. İnanılmaz bir durumduBu kadarıyla kurtulmanız asx'in yerden yüksek olmasının sayesindedir hocam şükredin. Benim focusla girmiş olsaydım alt kısımda ne var ne yok gidici olurdu. Yakıt hortumunda kaçak yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama işte ben de sizin gibi temkinli olduğumdan değişimi yapardım sanırım![]()
Görünmez kaza işte hocam. Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşaallah.Valla o küçücük elektrik aydınlatmasının altından bir yağ tenekesi büyüklüğünde beton çıktı. İnanılmaz bir durumdu
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gurbet ellerdeyiz ara tatilde büyük bir İST has tayfa buluşması ayarlayalımGel hacım kapım hep açık valla.
Ben hep su içiyorum beni ilgilendirmezLimonata, gazoz, soğuk çay, enerji içeceği, meyve sularına gelecek %10luk ötvyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ooooo bana uyar hacım.Gurbet ellerdeyiz ara tatilde büyük bir İST has tayfa buluşması ayarlayalım
Oralet içerek tepki gösterilebilir. Yada vayt çaklıt mokaLimonata, gazoz, soğuk çay, enerji içeceği, meyve sularına gelecek %10luk ötvyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çok zararlı zaten içmeyin abi.. Bakanlık da bunu düşündüğü için ulaşılmasını zor kılıyo böle şeylerin.. Mesela 5 sene önce 5 lira olan sigarayı 10 lira yaptı şuan sigarayı bırakmadım, 1 bira 4 liraydı 9 lira oldu bırakmadım (Allah'ı var yılda birkaç kez içiyorum onların sayesinde pahalı olduğu için), mazot 5.2 oldu daha çok alıyom.. Bence işe yarıyo bu zamlar.Limonata, gazoz, soğuk çay, enerji içeceği, meyve sularına gelecek %10luk ötvyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ayran ,cacık ve su içiyorumLimonata, gazoz, soğuk çay, enerji içeceği, meyve sularına gelecek %10luk ötvyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Abi buyuk gecmis olsun daha buyugunden korusun allah hepimiziAslinda araç yüksek diye girdim kaldirima ama yeterince yüksek değilmişBenzin yakıt hortumunda ciddi sayılmasa da sıyrık var, tıpa düşmüş. Birde sol çamurluk altında bir kaç plastik cıvata (adını söyleyemedim)atmış. Tehlikeye atmak istemedim Kaskodan yaptıracağım. Yakıt hortumu değişimi biraz masraflı olduğundan delinecek artık kasko.
Bugün olmayacak iş başıma geldi. Tek şerit yolda önümde ki amca ters şeritten gelen adama yol vermek için geri vitese takınca, kendimi yolun sol tarafında ki kaldırım kısmına atayım dedim.
Çimlerin içinde aydınlatma lambaları varmış aracın altına takıldı ve betonu ile sökülüp aracın ön tekerleri yerden kesilecek kadar altıma girdi.
Vinç çağırdım askıdan altıma giren taşı alarak kurtuldum. Durum bu;
![]()
![]()
Abi beni harbi herkes italyan sanıyor orda halbuki kara bişeyim yaniitalyana benziyor
milli içeceğimiz ayrana teşvik amaçlı hareketler. hökümetimizi destekliyorum. ağzım kuruyor.Limonata, gazoz, soğuk çay, enerji içeceği, meyve sularına gelecek %10luk ötvyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Galatasaray macimi abi bu bahsettiginBu Tudor'dan bir cacık olmaz. Gül gibi kadronun içine ediyor. Bir 3 defansla oyuna başlıyor, bir çift forvetle.. Bu zamana kadar kaç maçta Eren - Gomis ikilisiyle oyuna başladın ki Başakşehir gibi ligin en iyi top oynayan takımına karşı bu ikiliyle oyuna başlıyorsun ? Kendisini pek sevmesem de hazır boştayken Terim'i getirip bu işe son vermek gerek. Döve döve de olsa oynatır o bu topçuları.
Muslera'ya bile üzülmüyorum. Bile bile yıllardır duruyor takımda, kabullenmişliği yüzünden acımıyorum. Eski isyankarlığı kalmadı. GS'da bir tek Gomis'e üzülüyorum. Yazık oluyor adamın azmine.Bu Tudor'dan bir cacık olmaz. Gül gibi kadronun içine ediyor. Bir 3 defansla oyuna başlıyor, bir çift forvetle.. Bu zamana kadar kaç maçta Eren - Gomis ikilisiyle oyuna başladın ki Başakşehir gibi ligin en iyi top oynayan takımına karşı bu ikiliyle oyuna başlıyorsun ? Kendisini pek sevmesem de hazır boştayken Terim'i getirip bu işe son vermek gerek. Döve döve de olsa oynatır o bu topçuları.
Kanatsız 4-4-2 oynatmak. Hani 2 forveti ne ile besleyeceksin düşünmüyor herhalde.Bu Tudor'dan bir cacık olmaz. Gül gibi kadronun içine ediyor. Bir 3 defansla oyuna başlıyor, bir çift forvetle.. Bu zamana kadar kaç maçta Eren - Gomis ikilisiyle oyuna başladın ki Başakşehir gibi ligin en iyi top oynayan takımına karşı bu ikiliyle oyuna başlıyorsun ? Kendisini pek sevmesem de hazır boştayken Terim'i getirip bu işe son vermek gerek. Döve döve de olsa oynatır o bu topçuları.