Tabi ya onden ben gidim sonra kalanlar pufÖncelik kaptanda olsun @Sailor
Tabi ya onden ben gidim sonra kalanlar pufÖncelik kaptanda olsun @Sailor
Önden @AYUU gitsin o alışıkTabi ya onden ben gidim sonra kalanlar puf
Kahve icmekİlk ben başlayayım hadi
Charlotte mckinney ile ben Los angeles Beverly Hills deki villada ....
Evet ben zaten saf ve temiz bir ilişki ppeşindeyimKahve icmek
ama o farklı şeyler peşindeydi , örneğinEvet ben zaten saf ve temiz bir ilişki ppeşindeyim
Gerekirse giderim ama dönmemÖnden @AYUU gitsin o alışık
Charlotte Mckinney'i bulayım da Beverly Hills olmasa da körebe oynarızİlk ben başlayayım hadi
Charlotte mckinney ile ben Los angeles Beverly Hills deki villada ....
Ben haftaya tatilim ya sıkıntı yok .Liseli kardeşlerimiz var lütfen, pazar banyosu yapcaklar akıllarına iş sokmayın kaoajqjsbqbs
Test etmeden almayın, almasın. Son araba gözüyle bakılıyorsa 3 defa düşünülmeli.dualogic vites
Liseli kardeşlerimiz var lütfen, pazar banyosu yapcaklar akıllarına iş sokmayın kaoajqjsbqbs
gündüz gündüz vag'a sallama olmGeçen gün audi a3 sportback midir tfsi ona bindim.Allah affetsin ona verilen paraya üzüldüm.. Araba km yapmış 40 bin kazası yok laçka trimler soyulmuş direksiyon.. Kullanıcı da arkadaşım hani biliyorum çok temiz kullanıyor.Satıp focus alacakmış..Arabası hakkında söylediklerini buraya yazmam ayıp olur benim yorumum değil.Gördüğüm kadarıyla R ye atınca gıcırtı var bol.Direksiyon soyuluyor.Kolçak gırc gırc ses yapıyor.Kapıyı kapatınca camdan ses geliyor.Sol koltuk döşemesinin binilen yerinin süngeri ezilmiş sarmıyor.
Hocam şöyle bir başlık var. Sahibini bir dürt istersen. https://www.otopark.com/forum/threads/fiat-500l-living.531/Fiat 500L 1.3L dizel dualogic vites ful pakat (cam tavan, elektrikli koltuk, geri görüş kamerası falan baya birşey var, bizimkiler de etkilenmiş yani)=> Yaklaşık 100K TL
Babam çok yüksek ihtimal bu arabayı alacak. Adamın ilk sıfır arabası olacak ve bir nevi emeklilik arabası gözüyle bakıyor, "son arabam" kafası yani.
Özellikle yarı otomatik ve sadece 5 ileri olması beni endişelendiriyor. Onun dışında güzel araba gibi. Deneyimleyen var mı bunu?
Korkmayin direnise devam birlik olursak sistemi alt ederizdöner bıçaklarını alıp geliyim bari ben çok sakat çıkacak gibi
Demek tatil, tek başına İŞ başına kajzbqkzbqhsBen haftaya tatilim ya sıkıntı yok .
Olsun abi insan bi düzene giriyor yüzün cildin nefes alıyor dolu tarafından bakmak lazımo değil de işe başladığımdan beri liseli günlerime döndüm. Her pazar kıyafetleri kravatları vs kontrol edip traş oluyorum
edit: tabi lisede traş olmuyoduk o ayrı da olsundu
Safları sık tutalım beylerKorkmayin direnise devam birlik olursak sistemi alt ederiz
(Kacti)