Asdaffa Çok uzun sürdü Dünyanın değişik cografyalarindan kahveler tattirdi banaKac saat oldu ya ? Masallah baya dolmussun abi kahve icmeye
Asdaffa Çok uzun sürdü Dünyanın değişik cografyalarindan kahveler tattirdi banaKac saat oldu ya ? Masallah baya dolmussun abi kahve icmeye
Hakan bi uyusana artik yaAsdaffa Çok uzun sürdü Dünyanın değişik cografyalarindan kahveler tattirdi bana
Hakan bi uyusana artik ya
Bi yalnız kalamadık arkadaş. Çevrim içi midir dışı mıdır o da belirsiz adsfsdfdsdSesi kesildi gitti herhalde fazla ses çıkarmayın da gelmesin tekrardan @Sailor @Cagdas Cag
Hadi beyler o zamanSesi kesildi gitti herhalde fazla ses çıkarmayın da gelmesin tekrardan @Sailor @Cagdas Cag
Hepimize korku saldi adam vallahi zamaninda atarli genc orhan bile geri vites yapar oldu zaarBi yalnız kalamadık arkadaş. Çevrim içi midir dışı mıdır o da belirsiz adsfsdfdsd
Faggagg Şunu unutmadan anlatayim baska yerde duyamazsiniz Kahveden sonra yeni aldigi luks jipiyle kendisine hypermilling yapmayi ogrettimBen anlattım sıra sizlerde artikBi yalnız kalamadık arkadaş. Çevrim içi midir dışı mıdır o da belirsiz adsfsdfdsd
ee hocam kahve diyordun
Allahim vizyona bak abi yok senden gecmis ya valla elegini asmisin sen coktanFaggagg Şunu unutmadan anlatayim baska yerde duyamazsiniz Kahveden sonra yeni aldigi luks jipiyle kendisine hypermilling yapmayi ogrettimBen anlattım sıra sizlerde artik
Kanitin varsa aliriz bi dalCharlotte'nin resimlerinden paylaşmak istiyorum. Bizzat kendim çektim
Hepimize korku saldi adam vallahi zamaninda atarli genc orhan bile geri vites yapar oldu zaar
Afsggaga Tabi yaşlandım artık hafiften. Artık günübirlik değil sonsuza kadar anlamli ve degerli ilişkiler pesindeyimAllahim vizyona bak abi yok senden gecmis ya valla elegini asmisin sen coktan
Soylerken inandinmi merak ettimYoo Orhan geri vites yapmadı hiç. İstese gene öttürür buraları
Hani ben yemedim onu belirteyimdeAfsggaga Tabi yaşlandım artık hafiften. Artık günübirlik değil sonsuza kadar anlamli ve degerli ilişkiler pesindeyim
Sen yememis olabilirsin kaptan bizzat kendim Charlotte ile guzel yemekler yedik tabiHani ben yemedim onu belirteyimde
Soylerken inandinmi merak ettim
Gercek ismi ?Tabi ki, Orhan’ı tanıyorum o kadar
çok zevklidir arazide bisiklet sürmek kilo sıkıntım olmadan önce hep sürerdim@emreozukan bizimkide Shimal sahara edition iste
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi