Vücüt benim karar benim diyosunkan benim damar benim
Vücüt benim karar benim diyosunkan benim damar benim
Böyle halüsinasyon sesler duycaksan bir daha cs atmayalım senle abiSanırım köyde bir şarjör Glock sıktılar az önce
Haydaa en az 3 çocuktu haniVücüt benim karar benim diyosun
Yok lan buralarda hep sıkıyorlar da, modelini tanımam sürpriz olduBöyle halüsinasyon sesler duycaksan bir daha cs atmayalım senle abi
Gonderecegim kargoya cevap olarak baklava bekliyorum foruma dagitcamhacı burdayımda alfaya kavuşamadım dertliyim, adam izin alamamış cuma günü izin günüymüş cuma alıcam
o zaman performansta gidecek yani, bence ya toyota hybridi ya da tesla daha mantıklı bu durumda204HP ikisinin karması elektrik motoru 80 beygir gibi bir değere sahip olması lazım.
Sanırım köyde bir şarjör Glock sıktılar az önce
Gonderecegim kargoya cevap olarak baklava bekliyorum foruma dagitcam
Koray çıtçıtlı badi gibi bişey mi giymiş
Yok çoğu kişi öyle biliyor zaten rahat ol Başka yanlış bilip gören olursa diye farkındalık yaratayım istedim. Bunu da sana çok afilli anlattım buradaNe bilim abi salladım @berkertekin
O tepsiden Antalyaya da gelecekmiolm ben direk buluşmaya getircem bi tepsi
Bu golf gte fiyatı ne kadar ki mantıklı veya mantıksız oluyor? @gteproo zaman performansta gidecek yani, bence ya toyota hybridi ya da tesla daha mantıklı bu durumda
Bencede gelmez ...Tepsiler boy boy....
Yalan demek istiyorum beyler o tepsiler gelmeeeez...
Abi fıstıklı mı gelecekmişBencede gelmez ...
Kurutulmuş maydonoz katıyorlarmış öyle diyorlar.Abi fıstıklı mı gelecekmiş
Abi fıstıklı mı gelecekmiş
Değirmende bezelye çekiyorlar ya. Ama o bile gelmez.Kurutulmuş maydonoz katıyorlarmış öyle diyorlar.
Değirmende bezelye çekiyorlar ya. Ama o bile gelmez.